AUDI AVANT-FULL CARBON
hmm to że cos jest modne nic nie znaczy .. trzeba jeszcze to umiejętnie wykorzystać .. kazdy jeden pomysl moze dac efekt obrej roboty lub wiejskiego tuningu - o tym nalezy pamiętać tak samo o starym tunigowym przysłowiu "diabeł twki w szczegółach" i wg niego czepie sie np. jednej rzeczy niech ten carbon bedzie warty i 100 tys ale co z tego jak auto stoi na śmiesznych kołach .. najdroższy granitur nie będzie dobrze wyglądać w zestawieniu z trampkami, jezeli cos robic to tak zeby mialo ręce i nogi wspolgralo ze soba i tworzylo spojna harmonię .. takie jest moje postrzeganie i moja opinia, ale najmądrzejsze zdanie juz w Twoim temacie juz zostało napisane przez kolegów przede mną : ma się podobać Tobie a o gustach sie nie dyskutuje. Szkoda że wystawiłeś auto na sprzedaż zamiast kontunuować projekt. Pozdrawiam, Duo.
żółta gwiazda na dachu i łopata przykręcona do tylnego lewego błotnika, a kierowca w niebieskich kaloszach i z różową torebką na ramieniu <mikolaj>Przemo95 pisze:jak dla mnie jest git tylko pare szczegułów takich jak : maska niech będzie w kolor a tylna klapa pod carbon i dotego dwa białe paski na drzwiach i będzie gitez majonez mi sie bardzo podoba z wyjątkiem tych żeczy co napisałem ale to da rade przecież zrobić
Auto hm - ciekawie wygląda i nawet powiem więcej że mi się podoba
Koledze na przykład podoba się najnowsza Skoda Fabia
Dobrze że mamy różne gusta bo nie jest nudno
Karbon - co ten karbon Was tak podnieca ? no trochę włókna węglowego + żywica a chałasu przy tym jak by to było złoto 8-)
A jak Ktoś już zobaczy coś z karbonu przy aucie to nogi się pod nim uginają hm - dziwne właściwości posiada ten karbon
Mnie bardziej podnieca nierdzewka - zwłaszcza jak można z niej coś zrobić, coś zaspawać - miodzio
Koledze na przykład podoba się najnowsza Skoda Fabia
Dobrze że mamy różne gusta bo nie jest nudno
Karbon - co ten karbon Was tak podnieca ? no trochę włókna węglowego + żywica a chałasu przy tym jak by to było złoto 8-)
A jak Ktoś już zobaczy coś z karbonu przy aucie to nogi się pod nim uginają hm - dziwne właściwości posiada ten karbon
Mnie bardziej podnieca nierdzewka - zwłaszcza jak można z niej coś zrobić, coś zaspawać - miodzio
Ostatnio zmieniony 18 gru 2008, 19:27 przez ziemor, łącznie zmieniany 5 razy.