Temat kolegi Duo...
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Solskier
- Forum Audi 80

- Imię: Sebastian
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Ma się rozumieć... a co do adnotacji to myślę wypisać na czerwono coś w stylu iż każdy wybryk będzie karany zgodnie z regulaminem. W takim układzie dodam jeszcze ankietę aby zapoznać się ze zdaniem wszystkich i zadecydować czy otwieramy czy nie. <ok>Jeśli już otwierać to wywalić najpierw wszystkie posty gdzie było nabazgrane na czerwono.
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Jak baby na straganie
:mrgreen:
Wyciągnijcie zapałki
Jedno i drugie wyjście jest zasadne i możliwe.
a) otworzyć i dopisać, że Moderatorzy rozważyli prośbę autora (usunąć posty OT).
b) nie otwierać i napisać autorowi, aby raz jeszcze temat napisał, obiecując, że zwrócimy uwagę na OT.
Decyzję końcową niech podejmie ten, kto zaczął ten temat w sympatykach
Wyciągnijcie zapałki
Jedno i drugie wyjście jest zasadne i możliwe.
a) otworzyć i dopisać, że Moderatorzy rozważyli prośbę autora (usunąć posty OT).
b) nie otwierać i napisać autorowi, aby raz jeszcze temat napisał, obiecując, że zwrócimy uwagę na OT.
Decyzję końcową niech podejmie ten, kto zaczął ten temat w sympatykach
- Solskier
- Forum Audi 80

- Imię: Sebastian
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Więc tak, Otwieram temat, kasuje idiotyczne i nie na temat posty, wywalam jednoznaczną i czytelną informację iż każdy wybryk ponad prawo będzie karany - a karą zostanie objęta osoba pisząca głupoty.Decyzję końcową niech podejmie ten, kto zaczął ten temat w sympatykach
Sprawa załatwiona temat wyczyszczony i co śmieszniejsze z trzech stron zrobiło się zaledwie półtorej, wywaliłem odpowiednią informację, oraz wysłałem następujące PW do Duo...
"Hej. W związku z Twoimi prośbami, zostały podjęte odpowiednie kroki usunięte zostało zbędne OT i otworzyliśmy temat. Jednocześnie prośba idzie również i do Ciebie, jako iż temat tyczy się Twojej osoby i za pewne jesteś jedną z najczęściej odwiedzających go osób, proszę o zgłaszanie (nie interweniowanie samemu) postów sprzecznych z regulaminem i nie na temat. Pozdrawiam."
Mam nadzieje że teraz będzie wszystko dobrze. Nawiasem mówiąc zastanawiam się co by się stało z tematem Duo o jego A80 jak bym wywalił wszystkie OT, możne z tych osiemdziesięciu storn z 3 by zostały <mikolaj>
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Kontakt:
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Nadwozie: Avant quattro
Re: Temat kolegi Duo...
Przecież to nie jego temat, tylko niego dotyczący, więc nie rozumiem o co ma żal.Solskier pisze: kolega Duo pożalił mi się iż jest nieco zniesmaczony zamknięciem joego tematu
Uważam, że tak powinno robić się z każdym tematem, a nie karać autora jego zamykaniem tylko dlatego, że jakaś banda spamerów postanowiła dać upust swoim upodobaniom.Labiel pisze:teraz pilnować tematu i zaraz usuwać wszystkie wypowiedzi nie na temat