nic bardziej blednego bastek-nie mow mi,ze lepiej wygladaj dzielone ori lampy z czaenymi obwodkami,niz czaene soczewki .Pewnie,ze ori soczewki sa ladniejsze,ale lepsze nie ori soczewice,niz standartowe dzielone lampy,ktore szczeze sa paskudne .No,ale to tylko moje zdanie :mrgreen:Bastek pisze:szpileczka, o ile wiesz że tylne lampy podobają mi się, o tyle z reflektorami przesadziłaś O wiele lepiej wyglądało by pomalowanie ramek ori reflektorów na czarno i do tego dymione kierunki.
Na plus na pewno zasługuje Twój zapał, jednak moim skromnym zdaniem, to nie był dobry pomysł z tymi reflektorami.
[80 sedan] by Szpileczka-kolejne zmiany :))
Route 66, ori reflektory jak są dobrze spasowane i pomalowane wyglądają naprawdę dobrze. Oczywiście, ładniejsze są reflektory zespolone i np w te mogła koleżanka zainwestować - wiązałoby się to jednak z kolejnym kosztem zakupu halogenów i kierunków w zderzak. Widziałem na żywo takie reflektory a'la soczewki i jednak bardziej podobają mi się te "paskudne dzielone ori reflektory"
- szpileczka
- Forum Audi 80
Tak jak mowilam na samym poczatku Sniezynka bedzie utrzymana w tonacji czarno-bialej i tego bez wzgledu na wszystko bede sie trzymac Stad decyzja o kupieniu takich wlasnie a nie innych lamp :-> Jak ogladam zdjecia to musze stwierdzic ze nie oddaja one w calosci ich wygladu, szczegolnie w nocy. A widzialo je wiele osob zwiazanych z marka audi i robily wrazenie Swiatlo jakie daja tez jest nieporownywalne z tym co bylo czego na zdjeciach nie widac w ogole Tak czy inaczej dziekuje za wszystkie opinie, te krytyczne rowniez bo one tylko pobudzaja moja przekorna kobieca nature i motywuja do dalszego dzialania :mrgreen: Pozdrawiam serdecznie
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
:roll: ten pasek z boku na czarno i bedzie oki, na luku kierunku...co do spasowania to trzeba wkrecic troche zamki maski zeby opadla troche nizej bo listewka ze zderzakiem jest spasowana idealnie a maska troche odstaje wiec klucz 13 i dokrecic te zeby pod maska...
...co do zmian stylistycznych grila trzeba puscic w czarny mat a znaczek na bialo inaczej niz wszyscy
...co do zmian stylistycznych grila trzeba puscic w czarny mat a znaczek na bialo inaczej niz wszyscy
- szpileczka
- Forum Audi 80