Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

To My Sympatycy PKA80 ! (stara historia)

Dla starszych bywalców, sympatyków. Nasza "historia" klubu Audi 80.
Awatar użytkownika
jmm
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: jmm » 28 paź 2008, 23:51

Tak patrzę, że ja się w końcu nie zaprezentowałem i nie ładnie tak :mrgreen:

A więc:

Nazywam się Jakub Marek Maśkiewicz (stąd mój nick jmm), urodzony 7.09.1984 w Lublinie, gdzie spędziłem część swojego żywota, potem sprawy rodzinne spowodowały, że znalazłem się we Włocławku, a studia to z kolei Warszawa :)
Ukończyłem Politechnikę Warszawską, wydział Transportu, kierunek Telematyka Transportu z tytułem inżyniera (praca obroniona na 6 - musiałem się pochwalić :lol: )
Aktualnie zrobiłem sobie rok przerwy żeby odpocząć i zastanowić się co dalej.

Jeśli chodzi o życie zawodowe to pracowałem w Wawie u operatora telekomunikacyjnego, potem parałem się tłumaczeniem i tworzeniem instrukcji obsługi do routerów, itp. Aktualnie pracuję w branży metalowej jako Specjalista ds. Produkcji i czasem Logistyki :) I myśle nad zmianą miejsca pracy.

Hmmm szkoła była, praca była, dane personalne też, to pozostaje życie prywatne :mrgreen:

Na razie jeszcze kawaler, ale od ostatniego czwartku już zaręczony z użytkownikiem forum o nicku Sysia :mrgreen:
Dzieci oczywiście na razie brak

Z hobby to oczywiście motoryzacja ze szczególnym uwzględnieniem pewnej marki ;-) Zaczęło się od 80tki rodziców oraz rajdów i tak mi zostało. Poza tym kino, no i muzyka (najlepiej rock)

I to chyba tyle, autka moje są w podpisie, poniżej kilka poglądowych zdjęć
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
cobra
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: cobra » 05 lis 2008, 23:31

W sumie to sobie niedawno dopiero przypomniałem o istnieniu tego wątku.

Nazywam się Krzysiek Nizio, urodziłem się 21 grudnia 1984r w Chełmie. Zamieszkały w Wojsławicach (powiat chełmski). Aktualnie nieżonaty i bezdzietny (zmian w najbliższym czasie nie planuję). :-P We wrześniu tego roku obroniłem na KULu pracę magisterską "Naturalistyczne interpretacje doznań mistycznych" z oceną końcową ze studiów 4,5 :mrgreen: - wbrew opinii wielu nie jestem księdzem i nigdy nie miałem nic wspólnego z teologią (rozumianą jako dyscyplina akademicka), kierunek jaki zdecydowałem się studiować nosi również dość oryginalną nazwę Filozofii Przyrody Ożywionej. Mimo ukończenia dodatkowej specjalizacji nauczycielskiej z biologii i odpracowaniu 2 mega ciężkich miesięcy praktyki z bachorami w LO i gimnazjum nie zdecydowałem się na zawód nauczyciela.
Od pierwszych lat studiów porywałem się na prace (a raczej pracki) dorywcze: handlowałem na allegro, sprzedawałem okna, montowałem okna, montowałem meble, wykonywałem ogrody (praca fizyczna), a na 5 roku (dzienne studia) pracowałem już pełnoprawnie w dziale obsługi klientów biznesowych w dziadowskiej firmie, która eksploatowała swoich pracowników na maksa. Zdecydowałem się odejść i wkrótce potem znalazłem ciekawą pracę w firmie zajmującej się dystrybucją sprzętu tenisowego Prince w Polsce (wyłączny dystrybutor na Polskę). Pracuję tam już niespełna rok jako specjalista ds sprzedaży - stąd częste wyjazdy na różnego rodzaju targi i turnieje. Dodatkowo prowadzę swój dział (całe 4 strony :lol: ) w czasopiśmie tenisowym (Tenis), w którym poruszam temat sprzętu dostępnego na polskim rynku. Mimo ukończenia studiów, pozostałem w Lublinie i z Lublinem wiążę swoją przyszłość.

Trudno w tej chwili mówić o hobby, bowiem praca zbyt głęboko przenika do życia prywatnego, ale zawsze lubiłem obejrzeć dobry film, posłuchać dobrej muzyki i coś pogrzebać przy aucie...

Skąd taki hardcorowy nick? Ano nawiązuje do okładki "czarnego" albumu Metaliki. Jak też łatwo się domyślić na takiej muzyce się wychowałem (choć nigdy nie miałem długich włosów i nie upodabniałem się do rockowców) to sentyment do ostrych brzmień nadal pozostał. Pozostał również sentyment do Stalone`a :-P

Na forum jestem niemal od samego jego początku istnienia czyli już praktycznie od 2 lat, a przyjaźń z audi rozpoczęła się ponad 3 lata temu, kiedy to ojciec kupił B4. W kwietniu tego roku sam zostałem właścicielem fajniutkiego avanta <ok>

Ot i tak wygląda skrócona (jeszcze) 23-letnia historia człowieka z prowincji, którego zauroczyła niemiecka precyzja ;-)

Jeśli zobaczycie kiedyś tego człowieka, to wiedzcie, że będę nim ja <mikolaj>

Obrazek Obrazek

P.S. Flaszka dla tego, kto zgadnie ile mam pieprzy na twarzy <ok>

UFOtm
Moderator
Moderator
Imię: Michał
Model: Inny
Nadwozie: Coupe quattro
Silnik: 2.8 AAH
Kontakt:

Post autor: UFOtm » 22 gru 2008, 18:23

:arrow: Imiona i Nazwisko : Michał Wojciech Patryk Jakubowski
:arrow: urodzony 20.11.1981 roku w Slupsku
:arrow: Podstawowka Ustka
:arrow: Technikum Budowlane w Slupsku ; o kierunku Technik urzadzen sanitarnych,
:arrow: Studia dzienne magisterskie Akademia Pomorska ; mgr pedagogiki opiekunczo-wychowawczej i wychowania fizycznego.
:arrow: obecnie kawaler w 3 zwiazku, pierwszy zakonczyl sie po 7 latach, 3 miesiace przed slubem, drugi po 10 miesiacach z powodu pobytu na wyspach, zobaczymy co bedzie teraz..dla niej wrocilem z wysp...
:arrow: Obecnie szukam pracy, podejmujac prace w branzy budowlanej jako srodek na przetrwanie i z zapalu mimo wszystko do pracy fizycznej
:arrow: Jak zapewne wiecie mialem powazniejszy wypadek samochodowy w 2007 - od kilku ladnych lat mam wielkiego pecha- jest we wszystkim za co bym sie tylko nie wzial...szukam odpowiedzi dlaczego tak sie dzieje i nie potrafie jej znalezc...
:arrow: lubie filozofowac, uwielbiam samochody i mam radosc ze sprzatania - pragne stworzyc cos w stylu centrum pomocy audi 80 z warsztatami itp dlatego biore czynny udzial w zyciu tego forum:shock:
:arrow: Na dzien dzisiejszy mozna mnie znalezc w Gdyni gdzie mieszkam z Magdalena Jakubowską, ale jeszcze nie moja zona wiec calkiem ciekawe zjawisko - nie jest tez moja siostra czy kuzynka :P Mamy na utrzymaniu siebie i Gekonke

:!: niebawem dodam jakies foto :!:

ps. ja sie danymi nie przejmuje i swoich rejestracji nie zaslaniam dlatego tu troche moich danych jakby ktos musial mnie zlokalizowac:

Michal Jakubowski
Stawna 1A/10
81-629 Gdynia Witomino
Ostatnio zmieniony 29 sie 2009, 23:14 przez UFOtm, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
goldi j51
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Robert
Model: Audi A6
Nadwozie: Sedan
Kontakt:

Post autor: goldi j51 » 02 lut 2009, 16:18

Witam no i przyszedł czas na mnie :-)
Nazywam się Jarosław Godlewski ur 14.09.76 we Wrocławiu i tam obecnie zamieszkuję ;-)
Ukończyłem szkołę zawodową o profilu mechanicznym czyli ( tokarki, frezarki, spawanie i diagnostyka samochodowa ) czyli tak zwany Heden Shoulders wszystko w jednym :mrgreen:
Moja kariera zawodowa. Prowadziłem własną działalność gospodarczą i przez około 10 lat robiłem drzwi antywłamaniowe metalowe do mieszkań i do wojskowych magazynów broni.
Aktualnie posiadam papiery spawacza Mig-Mag i Tig oraz papiery suwnicowego ale zanudzam :-P .Obecnie pracuje w firmie www.alstom.pl/ - 20k jako spawacz, praca lekka łatwa i przyjemna chyba zostanę tam do emerytury :mrgreen:
Teraz troszkę życia prywatnego.
Jestem szczęśliwym mężem i ojcem dwójki dzieci syn Kamil lat 14 i córeczka Oliwia 13 miesięcy oraz szczęśliwym posiadaczem dwóch audi :-D
Moje zainteresowania wszystko związane z motoryzacją i audi chyba mam fioła na tym punkcie :roll:
oto parę moich zdjęć z rodzinką kliknij na zdjęcia

Awatar użytkownika
widmo
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: widmo » 20 maja 2009, 23:36

Witam !

Na wstępię pragnę podziekować za przyjęcie do mnie do tego zacnego Grona Sympatyków :-D

Nazywam się Kamil Widomski vel. "widmo" urodziłem się 14 stycznia 1984r w Krakowie. Obecnie jestem kawalerem i nie zamierzam narazie tego zmieniać.
Moje wykształcenie zakończyło się na poziomie średnim-techniczym.
Obecnie Ukonczone technikum elektroniczne i zdobyty zawód i tytuł technik-elektronik (praca dyplomowa obroniona na 6.0 :mrgreen: )
następnie technikum mechaniczne i drugi zawód mechanik i elektro-mechanik samochodowy (dyplom na 5.0)
Ponadto posiadam Uprawnienia elektryczne SEP do 1kV i uprawnienia do kierowania pojazdami uprzywilejowanymi.

Stosunek do służby wojskowej: Uregulowany przez kategorię "D" pomimo że mój stan zdrowia psychofizycznego kwalifikuje mnie na zostanie zawodowym żołnierzem.
Musiałem poprostu troszkę poudawać bzika :mrgreen:
3 miesięczną sciemę odbyłem w Centrum Szkolenia Marynarki Wojennej w Ustce
stopień w książeczce wojskowej: Marynarz a na fotkach mundur wojsk lotniczych :mrgreen:

Jeśli chodzi o życie zawodowe to także napiszę jak to się zaczeło.
Bakcyla elektryki, elektroniki, mechaniki i ogólnie pojętej motoryzacji złapałem przez mojego Tatę który mnie tym wszystkim zaraził. Już chodząc do podstawówki "pomagałem" mu w jego warsztacie samochodowym i zdobywałem wiedzę i doświadczenie. Będąc w technikum elektronicznym dostałem niepowtarzalną szansę na odbycie praktyk w Niemczech. Tam odbyłem 2 miesięczne praktyki w Norymberdze w Niemieckim Zespole Szkół Zawodowych w kierunku elektronika, elektromechanika i automatyka. Miedzyczasie będąc w technikum mechanicznym załapałem się na 3 tygodniowy staż ufundowany przez UE w ramach programu "Mobilność młodzieży europejskiej - Leonardo da Vinci". Ja oraz 9 moich przyjaciół ze szkolnej ławy dostało szansę na odbycie stazu w AUDI AG w Ingolstadt :-) ;-) :-D :-P :mrgreen: :lol: 8-) <ok>
Poznałem wtedy cały proces produkcji samochodów Audi. Od momentu wjazdu blachy na karoserię aż po efekt końcowy czyli kontrola jakości, oraz aktywnie w nim uczestniczyłem.
Od tego zaczeła się moja pasja związana z samochodami grupy VAG
Po skończonej edukacji pracowałem dorywczo jako mechanik samochodowy, międzyczasie łapiąc "tymczasowe" zajęcia jako elektronik.
Pracowałem m.in. w firmie "Kalkomat" zajmującą się maszynami rozrywkowymi (boxery, kopacze itp itd) oraz hazardowymi (łapy szczęscia, jednoręki bandyta)

Miedzyczasie pracowałem w firmie znajomego jako kierowca karetki (transport sanitarny, dializy, organy do przeszczepu) gdzie zdobylem uprawnienia do kierowania pojazdami uprzywilejowanymi.

Kolejnym poważnym zajęciem była praca w Autoryzowanej Stacji Obsługi Bełtowki VW AUDI, gdzie pracowałem na stanowisku doradca serwisowy/mechanik.
Niestety ze względu na stosunkowo niskie zarobki i nieciekawą atmosferę jak na ASO zrezygnowałem z tego zajęcia.

Obecnie prowadzę własny warsztat mechaniczny i na bieżąco go rozwijam.

Moje zainteresowania to głównie mechanika, elektronika i różnego rodzaju reznie, przekładki i kombinacje alpejski.

W domu tylko grupa VAG czyli
Passat B5fl 1.9TDi AVB 100PS
Audi A6 C4 2.5TDi AAT 115PS
Audi 80 B4 2.0 ABT 90PS

Kiedyś były jeszcze rowerowe sporty extremalne czyli downhill, dual, 4X ale obecnie nie ma na to czasu, praca zawodowa mnie całkowicie pochłoneła.
Pozatym lubie filmy seriale muzykę i ogólnie pojetą rozrywkę: grill piwko i te sprawy.

W razie czego zawsze służę pomocą.
Pozdrawiam Kamil Widomski vel. widmo

PS. poniżej kilka fotek.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
k44761
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: k44761 » 06 cze 2009, 13:39

No i przyszła kolej na mnie:)
Na początku wszystkim poprzednim sympatykom i moderatorom chciałbym podziękowac za przyjęcie do działu!

Do konkretów:
Urodzony w pierwszy dzień wiosny 21/03/1981, czyli latek już ponad 28.
Urodziłem się w Kamiennej Górze, tutaj skończyłem ogólniak, później studia w Jeleniej Górze (filia Politechniki), magisterkę robiłem na Polibudzie we Wrocku (elektronika).
Mieszkałem 5 lat we Wrocławiu, później ponad rok w Warszawie, teraz mieszkam w Lubinie (dolnośląskie) i tutaj prowadzę swoją firemkę.

Zainteresowania: trial rowerowy, downhill, elektronika, pływanie, sporty samochodowe, mechanika samochodowa, mechanika precyzyjna, informatyka, programowanie itp.

Od roku jestem szczęśliwym mężem mojej wspaniałej Żonki Kasi, a od listopada jeszcze szczęśliwszym tatusiem córki Maji (dziecko ma teraz prawie 8 miesięcy, ale już nie interesują ją zabawki, woli bawić się śrubkami, śrubokrętami, kluczami, uwielbia jeździć samochodem).

Zdjęcia załączę, jak będę miał chwilę czasu.

Jak wszyscy lubię sobie od czasu do czasu wypić i pogadać o samochodach (przez to ostatnie współczuję mojej Żonie, która o autach musi ciągle wysłuchiwać :))
Pozdrawiam wszystkich audimaniaków.
<ok>

Awatar użytkownika
luk_OP_Q89
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: luk_OP_Q89 » 23 lip 2009, 20:43

Witajcie,nazywam się Łukasz Urbanowicz.Urodzony w Opolu 1981.02.13...w piątek poważnie :mrgreen:
Wychowałem się w Krapkowicach(25km od Opola) w Opolu mieszkam od roku z moją narzeczoną Asią.Wykształcenie średnie,studiowałem na Politechnice Opolskiej na wydziale mechanicznym ale zachciało mi się wyjazdów zagranicznych i studiów nie ukończyłem.
Pracowałem W Urzędzie pracy(w trakcie studiów).Potem w 2002r. zachciało mi się hulaszczego życia awanturnika i wyjechałem na Kretę do Grecji gdzie przez prawie rok pracowałem(i używałem życia... ;-))) na budowach,w wypożyczalni aut,byłem także barmanem.Po tym jak odzyskałem rozum ;-) wróciłem do kraju gdzie byłem barmanem,przedstawicielem handlowym,miałem własną działalność.Od zawsze byłem kompletnym maniakiem na punkcie samochodów.W końcu znalazłem prace(jak mi się wtedy wydawało)marzeń w www.kimbex.pl
Zajmowałem się tam wypożyczalnią i handlem autami...sportowymi autami.
W ten sposób żyłem tylko pracą,w zamian za nadgodziny czy część wynagrodzenia brałem 911,suprę,czy hondę NSX na cały dzień.Do tej pory właściciel jest moim przyjacielem ale musiałem dać sobie z tym spokój...bo bym miał w życiu tylko tą pracę.Piękna przygoda i doświadczenie.Do końca zeszłego roku pracowałem w ASO Peugeota w Opolu BOMI
sp.z o.o jako doradca techniczny.Po rezygnacji właściciela z licencji lwa zaproponowano mi stanowisko szefa działu handlowego-samochody używane i nowe sportowe.I było super sprzedawałem Sti i Evo X i jakieś tam używane śmietniki do czasu aż firma postanowiła wydymać mnie na pieniążki-rozstaliśmy się.Obecnie pracuje w budowlance(firma znajomego nie duża 4osobowa) pokrycia dachowe,karton-gipsy,wykończenia itp.
Staram się wrócić do branży samochodowej.
Znowu w branży,tym razem ASO KIA w Chrząstowicach po Opolem ;-)
Jestem wielkim fanem doskonalenia techniki jazdy,przejechałem parę rajdów(nawet jakiś dzbanek mam) i wolę zimowy wieczór w aucie niż piwo w knajpie ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Do PKA80 trafiłem dzięki mojej drugiej pani Audi 90 quattro.
Teraz już poznacie mnie na ulicy,jeśli będzie okazja <ok>

ysiul
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: ysiul » 14 lut 2010, 15:43

Cześć na początku chciał bym wam podziękować za przyjęcie mnie do tego grona dla dla mnie na prawdę zaszczyt :-)
Nazywam się Krzysztof Nowosad, urodziłem się 1 kwietnia 1988 r w Hrubieszowie i też tu od urodzenia mieszkam.

W 2009 skończyłem TEB w Zamościu w kierunku technik informatyk a obecnie jestem na pierwszym roku politologi w PWSZ w Zamościu.

Moje życie zawodowe jest dosyć bogate jak na młody wiek pracowałem w dwóch piekarniach na stanowisku kierowca oraz 3 sezony letnie jako kierowca w przedsiębiorstwie produkcji roślin ozdobnych. Obecnie jestem w trakcie robienia prawa jazdy kat. C i w tym że kierunku będę poszukiwał pracy.

Obecnie jestem już ładnych kilka lat z moją miłością życia która na całe moje szczęście bardzo pozytywnie podchodzi do PKA80 oraz wspiera mnie jak tylko może w pracach garażowych <ok> a 19 czerwca bieżącego roku zmieniam stan cywilny.

ObrazekObrazekObrazek

spiczi
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Kris
Nadwozie: Coupe
Silnik: 1.6 JK

Post autor: spiczi » 12 mar 2010, 19:38

Jestem tu pewnie z rok :?: wiec wypada się wreszcie pokazać.
Moje wymiary :-D :
ur. 1984.02.19
im. nazw. : Krzysztof Rogula.
stan: obecnie wolny, ale aktywnie wyszukujący kandydatki
pochodzenie: Pochodzę z malutkiej wioski na Podkarpaciu, (350 mieszkańców) większe miasta w okolicy to Sanok, Brzozów, krosno.
nauki: najpierw podstawówka, potem ekonomik z tytułem technik ekonomista, na koniec polibuda rzeszowska , kierunek zarządzanie i inżynieria produkcji. od 04.12.2009 absolwent z tytułem mgr inż.

Obecnie pracuje w hurtowni elektrycznej w Rzeszowie i tu tez wynajmuje pokój. wcześniej okazyjnie pracowałem w rożnych branżach: oprowadzacz wycieczek, zbieracz tryskawek w szkocji, sprzedawca w warzywniaku, ogrodnik w irlandi, i sprzedawca w sklepie w sopocie. wszystkie prace na wakacjach miedzy szkola.

Z zainteresowań to: grzebanie w komputerach, grzebanie przy aucie(choc obecnie zima i brak kasy), łażenie po górach i nie wiem co jeszcze.

Moje auto to 22letnie audi o kiepskim jak na audi stanie (wina popszednich wlascicieli), a włozyłem w nie tyle kasy, ze miał bym za to jakiegoś ładnego avanta 100 c4 :?: oczywiście TDI

co do zdjęć to wyglądam tak:
Obrazek
Obrazek
jak komus wpadne w oko to niech da znac, wstawie wiecej fotek <ok>

pozdro <piwo>

Awatar użytkownika
Kubik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Kubik » 12 mar 2010, 21:22

A więc przyszła kolej na mnie, co prawda w gronie sympatyków zagościłem już jakiś czas temu ale jakoś nie dane mi było tu napisać.

Do rzeczy:

Urodziłem się w Sosnowcu jakieś 30 lat temu jako Jakub Wieczorkowski i tak jest do dziś.
W 1996 roku skończyłem szkołę podstawową, przez trzy kolejne lata uczyłem się w Technikum Kolejowym na kierunku elektronika ogólna. Niestety nie dane mi było zostać elektronikiem i musiałem przerwać edukację z przyczyn nie zależnych ode mnie. Kilka ładnych lat przerwy w nauce i równocześnie rozpoczęcie "kariery" zawodowej w wielkim wykopie na budowie Zakładów Mięsnych w Sosnowcu. Dziełem przypadku trafiłem do brygady instalatorów i tak dzielnie trwam w tym fachu już kilkanaście lat. Pracując i ucząc się równocześnie zdobywałem wiedzę w tej dziedzinie i obecnie jestem Kierownikiem robót instalacyjnych w dużej firmie budowlanej. Aktualnie na budowie osiedla Miłe Zacisze w Katowicach. Chcąc zdobyć uprawnienia budowlane rozpocząłem studia wyższe na Politechnice Śląskiej w Gliwicach na wydziale Inżynierii Środowiska.
Aktualnie mieszkam z żoną Dagmarą i dwiema córkami sześcioletnią Klaudią i trzyletnią Paulą w Sosnowcu. Mniej więcej od szóstej klasy podstawówki udzielam się muzycznie, było różnie perkusja, klawisze ale najwięcej gitara. Po kilkuletniej przerwie wracam do gry z nowym nabytkiem czyli wymarzonym zestawem Marschall'em & Les Poul'em.

Obrazek

Od 1998 roku rozpoczęła się moja przygoda z rowerem, póki co mam ograniczone możliwości ze względu na astmę na tle uczuleniowym. Z wielkiej przygody zostały tylko rowery

Obrazek

Zamiłowania do motoryzacji jakiegoś wielkiego nigdy nie miałem. Dopiero w 2004 zrobiłem prawko a rok później kupiłem swoje pierwsze autko tj. białego Fiata Seicento z 1999 roku. Na nim ćwiczyłem pierwsze mody. Audi (mamuta) kupiłem okazyjnie od kolegi. Chwilę później trafiłem tu za namową kolegi klubowego Byk'a i siedzę tu do teraz. <ok>

A oto ja z córkami, wtedy były trochę młodsze.

Obrazek

Żona w Audi TT na zlocie w Oświęcimiu

Obrazek

To teraz wiecie już wszystko.

Awatar użytkownika
Rene
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Rene » 18 paź 2010, 23:55

Na wstępie chciałabym podziękować Wam za przyjęcie mnie do tak zacnego działu!

A więc&#8230;&#8230;.
Nazywam się Renata Kapuścińska - nick jest Wam pewnie bardziej znany rene :mrgreen:
urodzona marzec 1975r. w Obudnie (niewielka wieś, kiedyś woj. bydgoskie obecnie kujawsko-pomorskie) sprawy rodzinne sprawiły, że w wieku 19lat znalazłem się w Katowicach &#8211; głównie praca.
Od 5 lat mieszkam w Czeladzi, ale moje serce pozostało nadal w Katowicach.

Zapewne ku zdziwieniu wszystkich z wykształcenia rolnik (a miałam być fryzjerką) :-|
Z pewnych względów edukację przerwałam i na Śląsku kończyłam szkołę średnią. Do tego dochodzi kilka kursów potrzebnych do obecnej pracy, a pracuje w Ośrodku Wychowawczym w Katowicach jako referent administracyjny (w br. stuknęło 16 lat).
Jeśli chodzi o życie zawodowe, to moja praca nie zawsze kończy się na samym siedzeniu za biurkiem. Moje szefostwo wie, że jak potrzeba to są takie dwie panie w biurze (Renata i Beata), że gdzie by je nie posłała to wszystko zrobią, tak więc czasami jestem kierowcą, opiekunką do dzieci, niekiedy pielęgniarką, a jak trzeba sprzątaczką. Sprawy służbowe sprawiły, że Sąd, Policja czy jakiekolwiek inne urzędy nie robią na mnie wrażenia i wychodzę z założenia że papier cierpliwym jest! :-D

życie prywatne? hmm
rodzinka liczy 4 osobniki
syn Mateusz 5-letni rozrabiaka, wszędobylski przedszkolak z tysiącem pytań
mąż Dariusz &#8211; nauczyciel, od niedawna przewodnik Beskidzki http://przewodnicy.bytom.pttk.pl/kolo.html
szynszylek Puszek
http://picasaweb.google.pl/ReneAudi/ToS ... 06S92YPzWg#

Co mnie interesuje?? Nie byłabym sobą gdybym nie napisała - wszystko wokół hihihihi
A tak szczerze to nie wiem co pierwsze wpisać:
- uwielbiam prowadzić różnego rodzaju pojazdy (poza jednośladami), kiedyś w klubie w pewnym temacie opisałam jak to się zaczęła moja przygoda z kierownicą&#8230;. pierwsze było prawko, później dopiero dowodzik,
- oczywiście pewna marka :lol: a zaczęło się od mojej audi 80 Q&#8230;. której to wcale nie chciałam, a do której skutecznie jak widać przekonał mnie kuzyn. Najlepszy hit w tym, że pomyliłam sobie kluby i nie zapisałam się do tego co mi wskazał, tylko ten co mi wyświetliło w googlandii&#8230;.. czyli do naszego, bo jak to później stwierdziłam nie mam zamiaru zdezerterować&#8230;
- od jakiegoś czasu maniaczka fotografii
- wszelakie kwiatki (niewielka kolekcja storczyków),
- zwierzęta
- troszeczkę numizmatyka
- pływam, jeżdżę na rowerze
- kino, muzyka
- zwiedzanie nowych zakątków Polski

poniżej ciąg dalszy fot - można to potraktować jako podpis z jajem <ok>
miłego oglądania i dużo cierpliwości :-P
pozdrawiam Wszystkich
Renata
http://picasaweb.google.pl/ReneAudi/Naj ... t-Q5YPG8AE#
http://picasaweb.google.pl/ReneAudi/Fot ... 3KnRiKKhMQ#

Awatar użytkownika
luk_OP_Q89
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: luk_OP_Q89 » 27 lut 2011, 16:25

Reszta nie ma zdjęć ;-)

Awatar użytkownika
ziemor
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: ziemor » 13 kwie 2011, 23:36

Witam
Dziękuję za wstęp do tego działu

Mam na imię Ziemowit
Gonię po świecie od początku października 1973 roku więc mam prawie 40 lat
Mieszkam aktualnie w Andrychowie i w Czechowicach - to miasta na południu Polski
Jestem dwunasty rok na Ż.O. czyli na Diecie Kwaśniewskiego heh już tyle czasu - nie do wiary
Żonaty, jeden dzieciak mały, jedna kochanka ( B3 z bijącym 6A ), chcę sobie sprawić drugą kochankę DMC-12 - może się uda

=== Oto parę fotek ===

Fotka jak przymierzyłem okulary - okularów oczywiście jeszcze nie potrzebuję

Obrazek

Awatar użytkownika
hudy
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Robert
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABT
Kontakt:

Post autor: hudy » 01 maja 2011, 21:34

No więc kolej również na mnie.Jak wiecie lub nie mam na imię Łukasz.Mieszkam w małym miasteczku o nazwie Alwernia które mieści się ok 30km od Krakowa i 15km od Chrzanowa.Skończyłem Studia w Krakowie i z zawodu jestem mgr administracji + jeszcze jeden kierunek podyplomowo no ale jak to w naszym kraju bywa ludzie przynajmniej trochę wykształceni a nie mający znajomości robią zupełnie co innego.Tak wiec pracuję jako kierowca w pewnej hurtowni.Moja przygoda z motoryzacją zaczęła się już dawno temu jednak wszystkie łupy jakie miałem nie równają się nawet trochę do b4 które mam teraz no i pewnie zostanie ze mną już zawsze nawet jeśli kupie coś nowszego...
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2014, 14:13 przez hudy, łącznie zmieniany 4 razy.

Awatar użytkownika
trepek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Grzegorz
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.6 ABC+lpg

Post autor: trepek » 09 lip 2011, 01:41

Jestem Grzegorz Trepka, pochodzę z małej miejscowości Osiek koło Olkusza. Mam 24 lata. Po pewnych perypetiach z uczelniami wyższymi obecnie studiuję dziennie na politechnice krakowskiej, kierunek budownictwo (3 rok) oraz równocześnie dziennie na wyższej szkole zarządzania i bankowości w Krakowie, kierunek informatyka (2 rok).
Jestem samoukiem i praktycznie do wszystkiego doszedłem sam. Moja przygoda z samochodami rozpoczęła się 3 lata temu i było to audi 80 z 1990, silnik JN.
W życiu prywatnym mam dziewczynę, Jagodę (24 lata), już prawie 3 lata więc może coś z tego będzie i weselną kiedyś postawię :mrgreen:

Obrazek Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Społeczność sympatyków. Stara nasza historia.”