[80 B3] by gmitek - Project [Mechanical Polishing] Complete
to malowanie bedzie robione prawe ze w domu i po kosztach super tanich bo wujek mój ma Monster Garage:) bede mial za darmo zrobione w zamian ja pomagam mu w domu penele układać:) taka masa, lakier tlyko musze kupic, ale to nie jest wydatek, z tym ze nie wiem jaki wybrac i problem bo nie wiem czy malowac na bialą perłe bo nie wiem czy b3 byly w serii z takim kolorem jak ktos moze i wie to niech napisze czy to moze jest akryl, znawcą lakierow nie jestem ale chce sie upewnic:)
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Hmmmm to ja Cię albo nie zrozumiałam albo Ty tak piszesz kolego... Zastanów się czy Ty pytasz jaki masz kolor czy jaki chcesz mieć ? .. ? :roll:
A jak wolisz akryl biały to przy tym zostań, słuchaj rad innych ale rób to co lubisz i jak Ci sie podoba a nie jak Ci ludzie mówią, bo zginiesz w tym świecie..
sorry za o.t.
A jak wolisz akryl biały to przy tym zostań, słuchaj rad innych ale rób to co lubisz i jak Ci sie podoba a nie jak Ci ludzie mówią, bo zginiesz w tym świecie..
sorry za o.t.
pogubilem sie, nie wiedzialem po prostu jaka jest roznica miedzy akrylem a perłą, teraz poogladalem fotki innych aut i wiem ocb:) sory za mieszanie pozdro!! hyh
a auto zostanie z akrylem bo perla nie pasuje wg mnie
[ Dodano: 2008-10-06, 21:41 ]
na pierwszej stronie fotki z modzenia świateł z tyłu, jutro będą kolejne w lepszej jakości, pozdrawiam !!
a auto zostanie z akrylem bo perla nie pasuje wg mnie
[ Dodano: 2008-10-06, 21:41 ]
na pierwszej stronie fotki z modzenia świateł z tyłu, jutro będą kolejne w lepszej jakości, pozdrawiam !!
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
gmitek, Podoba mi się. :mrgreen: Jakbym ogladał swoje autko Ciekawy zabieg pomalowania wstecznego - ale mi to nie pasuje bo białego autka - do czerwonego owszem. Ale najważniejsze, żeby Tobie się podobało. A lakier masz akryl. Też się zastanawiałem nad perłą ale też odpuściłem - nie warto się w to bawić. Auto już ma swoje latka. Lepiej zrobić coś bardziej użytecznego w autku. <ok>
Pozdrawiam, naprawdę fajne autko.
Pozdrawiam, naprawdę fajne autko.
-
- Audi 80 Klub