..::Competition quattro by ezu::.. Napisy końcowe
-
- Forum Audi 80
Dwa dni temu pękła mi osłona przegubu na lewym przednim kole. Jako że nie chciałem wymieniać przegubu przez to najszybciej jak się dało, tzn. dziś się za to wziąłem. Osłonę wymieniłem bez zbijania sworznia wahacza, wymagało to gimnastykowania się z przegubem, jednak dałem radę. Osłona prawie całkiem pękła, trzymało ją jakieś 4 cm gumy. Oczywiście wszytko zarzygane smarem, nawet klocki i tarcza od wewnątrz. Wszystko teraz jest gitara i mogę spać spokojnie. Nowa guma Lobro, w zestawie opaski na nią, tulejka i podkładka na półoś, smar grafitowy oraz zabezpieczenie. Robiłem to pierwszy raz, ale dałem radę i trochę grosza zaoszczędzone <ok>
Kilka fotek, nie daje tego na str. 1 bo to pierdoła :
Kilka fotek, nie daje tego na str. 1 bo to pierdoła :
To dokladnie tak jak ja(wstyd sie przyznac :oops: ) a wczesniej z Ezu mijalismy sie czesto coupetami w jego miescie,pozniej jakos dlugo nie,a ostatnio mijalem czarne compi i teraz juz wiem czyje :mrgreen: grats Ezu <ok> piekna sztuka tylko szkoda ze z tylkiem ale obys ja kochal tak jak coupetepawelbicz pisze:O w mordę :mrgreen: Że ja tego twojego tematu wcześniej nie wypatrzyłem :lol:
-
- Forum Audi 80