[B3 1,8S] Srebna strzała- Come Back :)
- Daniello85
- Audi 80 Klub
- przemko1982
- Audi 80 Klub
Pojawiła się nowa kierownica 35cm . Wprawdzie chciałem jedną z tych sportowych np od S2 albo Audi Sport to ich ceny niestety nie zachęcały - a tą wyrwałem za przysłowiową flaszke , ponieważ nie miała plastiku do odbijania kierunków- trzeba było zrezać z oryginalnej. Bardzo fajnie się z nią jeździ , szkoda tylko że jej środek jest granatowy a nie czarny, ale da się go pomalować kiedy będzie już cieplej . Wiem że podobnie jak ze spoilerem jednym się będzie podobać, innym nie, ale ważne że wnętrze już wygląda inaczej
-
- Audi 80 Klub
Pomalowałem środek kierownicy na czarny półmat, ponieważ poprzedni kolor nie pasował do reszty wnętrza, dodatkowo wypolerowałem śrubki na kierownicy. Wrzucam też fotki radia, ori Gamma z balansem i regulacją tonów. W tygodni powinno dojść jeszcze parę elementów do wnętrza jak np. ramka nad zegary dodatkowe.
Generalnie takie kierownice podobają mi się bardziej w starszych Volkswagenach, ale nawet w Audi nie wygląda najgorzej, duży plus za to iż jest obszyta skórą, bo te tjuningowe za parę złotych to nawet skórą obszyte nie są. Fabryczne kaseciaki pasują do auta ale mnie podobają się te trochę nowsze z B4, a jak chcesz jakieś klasycznie wyglądające to można upolować ori na CD, ewentualnie jakieś starsze modele Blaupunkta są wykonane w podobnym stylu.
Taką kierownicą fajnie się jeździ, jest trochę mniejsza od tej oryginalnej , lepiej leży w rękach. Mnie się zawsze w 80kach podobały takie kierownice, bo to taki "tuning z epoki" - widziałem w paru starych gazetach tuningowych z niemiec audice z takimi kierownicami i zawsze wyglądało to fajnie. Nigdy za to nie założyłbym tych nowych, bo dla mnie są one brzydkie i nie pasują do wnętrza .Przemo95 pisze:nie jestem zwolenikiem kierownicy sportowej ale u ciebie wygląda fajnie :mrgreen: