[B3 sedan 1.6 TD] moje Audi be trzy =]
[B3 sedan 1.6 TD] moje Audi be trzy =]
Audi 80 B3 1,6 TD
na początek kilka fotek... z czasem dodam więcej.
czekam na pierwsze opinie, ponieważ jestem tu początkujący.
aha... na tych fotkach jest jeszcze stara antena [taki drobiazg] i stare radio, aktualnie mam nowiutkie sony =]
Zastanawiam się nad przyciemnieniem lamp tylnych lub polakierowaniem ich na czerwono...
WNĘTRZE...
na początek kilka fotek... z czasem dodam więcej.
czekam na pierwsze opinie, ponieważ jestem tu początkujący.
aha... na tych fotkach jest jeszcze stara antena [taki drobiazg] i stare radio, aktualnie mam nowiutkie sony =]
Zastanawiam się nad przyciemnieniem lamp tylnych lub polakierowaniem ich na czerwono...
WNĘTRZE...
Przejściówka to to nie jest, ktoś sobie według własnego uznania i tylko jemu znanych przyczyn założył maskę od B4, poza tym małym szczegółem całkiem ładne B3, silnik znakomity do wykrzesania z niego więcej mocy niż przewidział to producent, a przy tym w miarę oszczędny, kolor też ładny, aczkolwiek B3 bardziej podobają mi się z nie lakierowanymi zderzakami, granatowe wnętrze także na plus. Jak napisał przedmówca wypadało by wstawić obrotomierz, bo bez niego to pustawo nieco, lamp absolutnie nie maluj bo efekt nie dość że nie będzie zadowalający to spotka się z krytyką innych klubowiczów, jeżeli chcesz czerwone lampy zakup narożniki od avanta, a blendę od Audi 90, bądź ori czarne lampy do B3. Powodzenia w użytkowaniu autka.wujo1 pisze:troche nie przepadam za przejściówkami
-
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80