Audi B4 Avant By Solskier.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
Solskier ty chory człowieku :!:
Nie no niunka jak nowa, kiera super, lotka i spryski robia swoje wizualnie , operacja pod maska z wezykami rowniez dobry pomysl musze przyznac tylko jedna rzecz mnie razi w oczy strasznie, te krany w zdezraku, zrob ty cos z nimi albo w polerke albo w czarny kolor i podnies je troszke do gory bo zwisaja delikatnie.
Zazdroszcze Ci gleby bo jest dokladnie taka jak byc powinna 8-)
Dbasz o to autko chyba lepiej niz o siebie samego
Super że autko spowrotem w pełni sił a nawet lepiej
Marcinełk ma racje, pomysl cos nad tyłem bo do tego zderzaka i blendy to aż sie prosi zeby tu cos zrobic.
Pozdro
Nie no niunka jak nowa, kiera super, lotka i spryski robia swoje wizualnie , operacja pod maska z wezykami rowniez dobry pomysl musze przyznac tylko jedna rzecz mnie razi w oczy strasznie, te krany w zdezraku, zrob ty cos z nimi albo w polerke albo w czarny kolor i podnies je troszke do gory bo zwisaja delikatnie.
Zazdroszcze Ci gleby bo jest dokladnie taka jak byc powinna 8-)
Dbasz o to autko chyba lepiej niz o siebie samego
Super że autko spowrotem w pełni sił a nawet lepiej
Marcinełk ma racje, pomysl cos nad tyłem bo do tego zderzaka i blendy to aż sie prosi zeby tu cos zrobic.
Pozdro
-
- Forum Audi 80
dokładnie :-> co do tyłu to może i jest spoko, ale trochę odstaje od przodu :oops: mam takie same odczucia jak Ty :mrgreen:8S3 pisze:Solskier, auto prezentuje się super.
Zaniedbałeś jednak jeden szczegół: końcówkę wydechu
Poza tym, mnie czegoś brakuje z tyłu... nie wiem czego dla wygląda trochę gołowo... być może blenda poprawiłaby sytuację.
Przód dopracowany super.
Pozdrawiam
możliwe, że blenda poprawiłaby całą sytuację <ok>
Jesteś dla mnie wielkim wzorem jeżeli chodzi o Avanty 8-)
Pozdrawiam i powodzenia do Twojego wymarzonego celu
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub