[Audi Coupe] czuje wiosnę...
No śliczniutka ta twoja Qpetka, razem we dwie musicie tworzyc fajny duet <ok> <ok>
Jak pozałatwiasz sprawy techniczne, to koniecznie pomyśl o wiekszym felunku, jakieś 16 lub 17-stki autko nabierze kozackiego wyglądu i jeszcze koncóweczka na tłumik, dwururka tak fi 80.
I zapodaj wiecej fotek, bo wszyscy są ciekawi <ok>
Jak pozałatwiasz sprawy techniczne, to koniecznie pomyśl o wiekszym felunku, jakieś 16 lub 17-stki autko nabierze kozackiego wyglądu i jeszcze koncóweczka na tłumik, dwururka tak fi 80.
I zapodaj wiecej fotek, bo wszyscy są ciekawi <ok>
Tworzymy z autkiem niezły duet, ale...na razie chwilowo w separacji ja w domku, sreberko przed domkiem...Zanim zacznę jeździć chcę mieć pewność, że technicznie Laleczka jest dopięta na 100%.Dziękuję za rady dotyczące poprawy jej wyglądu (ringi, felgi i tłumik), nie znam się na tym (na razie się nie znam...na razie...), więc chętnie w przyszłości z nich skorzystam.Gdybyście mogli mi wklejać linki do tych akcesoriów byłabym szybciej "wyedukowana"...
No ładną, ładną :DDD zakochałam się w niej "od pierwszego spojrzenia", jechałam po nią przez pół Polski w fatalną pogodę, tuż przed świętami, bo po prostu...musiała być moja.
[ Dodano: 2009-01-06, 00:09 ]
Autko mi zmarznie Mam nadzieję, że w chłodnicy znajduje się to, co w niej być powinno...dopiero jutro to sprawdzę.Oby tylko nie było za późno....
[ Dodano: 2009-01-06, 00:09 ]
Autko mi zmarznie Mam nadzieję, że w chłodnicy znajduje się to, co w niej być powinno...dopiero jutro to sprawdzę.Oby tylko nie było za późno....
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80