..:: Audi B4 ::.. By duo stan nieważkości str. 84
a jak juz to zrobie to na klape walne napis : tuning - tak aby nikt nie miał wątpliwości :mrgreen: kurde .. tak mozna by zrobić pięknie wóz, a ja tak zepsułem B4DRED pisze:możesz zrobić tak
świecące dysze spryskiwaczy
dyndający świecąca końcówka anteny
świecące wentylki do felg
dywaniki z "kevlaru"
neony pod autem
świecący wydech
klejone nakładki na zaciski
ect ect można by wymieniać <ok>
[ Dodano: 2008-12-19, 20:26 ]
myśle nad zmianą koloru środka .. ale jeżeli już się zdecyduję to raczej będzie karbon nasz nowy kolega mi oklei :mrgreen:labek pisze:w 16'' będą ładnie wyglądać na takiej glebie jak masz <ok> Mi się one widzą z czarnym środkiem i polerowanym rantem. Mój kumpel takie ( ale 14'' ) ma w polo g40 i musze powiedzieć, że kozacko sie prezentują <ok>
Schmidt Modern Line 16/9 ET 25 plus ToyoProxes 215/40 .. jedne z moich ulubionych kółek plus jedne z moich ulubionych opon czyli całkiem niezły zestaw, jednak po dwóch tygodniach jakoś mi się opatrzyły i uznałem, że są jakby za małe i za wąskie do mojego projektu .. niuńka czeka na kolejny komplet kółek, a te śmigają już na Glenia B3, na której wyglądają znacznie lepiej :mrgreen: poniżej kilka fotek .. komentarze mile widziane
Ostatnio zmieniony 05 sty 2009, 22:53 przez duo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
Zgadazam się z kolegą marcinelk13.Moim zdaniem powinieneś zrobić rezanko piast na te z S2(5 dziur) i wrzucić jakieś 17 lub 18" :mrgreen: :mrgreen:,a i jeszcze do tego wentylowane i nawiercane tarcze(takie jak u kolegi Solskiera),ale to tylko moja propozycja i twór mojej wyobraźni :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 05 sty 2009, 23:07 przez Hołowczyc20, łącznie zmieniany 1 raz.