moj letni nabytek ktory niestety ulegl wypadkowi :(
...i tak sie poznalismy <ok> glupio mi ze ja zniszczylem(bo mogla dalej jezdzic u Ciebie) ale nie bylo to celowe... mam nauczke i teraz zwracam wieksza uwage na to co robie za kierownica :-| hmmm.... dla niektorych bedzie to dziwne ale los moj i mojego przyjaciela spotkal sie w te "wyjatkowe" wakacje... zdjecie-----> wow Emcior ale mi osiagniecie posiadac 20 czy 30 postow.. fakt ze nie pomyslalem dodajac nowe i sorka za to ale temat ciekawy zatem warto pisac. jesli jestes wladny to wez sobie te posty na swoje konto bo mi to roznicy nie robi heh <ok> podrawiam
Ostatnio zmieniony 08 sty 2009, 12:15 przez keczy, łącznie zmieniany 4 razy.
ile jeszcze bedzie oplakiwac tego kotleta? :lol: , co za spamerka ... najlepsze ze nikt nie czyta , wazne zeby klepnac tysiac identycznych postow :lol: ,
, a ze inwalida lezy na aucie od innym niz w topicu to juz calkiem niewazne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: <buu> :lol: :lol: :lol: :lol: Koniec Swiata
, a ze inwalida lezy na aucie od innym niz w topicu to juz calkiem niewazne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: <buu> :lol: :lol: :lol: :lol: Koniec Swiata
emcior, wyluzuj, ja akurat tu pierwszy raz wszedłem i wogóle zobaczyłem ten temat wiec napisałem co chciałem a innych spamerka to juz inn kwestia, mówie o sobie, inni faktycznie mogli by pomyślec zanim wyklepią kolejny post ktory dodaje tylko +1 do ilośći napisanych i nic pozatym bo to już sie zaczyna robić uciążliwe.
Skoro temat wyczerpany, stary i nieważny proponuje go zamknać przez władze w celu uniknięcia zbytecznego spamu, kropka.
To to samo auto co na zdjęciu w pierwszym poście a inwalida nie miał nic przeciwko zrobieniu tego zdjęcia. Pozdro dla ciebie Żaba w tym miejscu .emcior pisze:na aucie od innym niz w topicu
Skoro temat wyczerpany, stary i nieważny proponuje go zamknać przez władze w celu uniknięcia zbytecznego spamu, kropka.
- przemko1982
- Audi 80 Klub
keczy pisze:...i tak sie poznalismy <ok> glupio mi ze ja zniszczylem(bo mogla dalej jezdzic u Ciebie) ale nie bylo to celowe... mam nauczke i teraz zwracam wieksza uwage na to co robie za kierownica :-| hmmm.... dla niektorych bedzie to dziwne ale los moj i mojego przyjaciela spotkal sie w te "wyjatkowe" wakacje... zdjecie-----> wow Emicior ale mi osiagniecie posiadac 20 czy 30 postow.. fakt ze nie pomyslalem dodajac nowe i sorka za to ale temat ciekawy zatem warto pisac. jesli jestes wladny to wez sobie te posty na swoje konto bo mi to roznicy nie robi heh <ok> podrawiam
buhahaha a po polsku mozna? , uzyles jakiegos chinskiego translatora :lol:
Emcior poprawie składa słowa by w efekcie końcowym powstało konkretne zdanie. W twoich wypowiedziach jest więcej zamieszania i nie ładnie wrzucać na forum poniekąd obraźliwe sformułowania w kierunku jego użytkowników. To nie jest czat na interii.keczy pisze:zwykla literowka i gbys nie skonczyl podstawowki wieczorowo tio moze bys nie czepial sie takich drobiazgow....
A auto skasowałeś-trudno zdarza się. Żyjesz? Tak. Cieszymy się wszyscy z tego że nic ci nie jest. Trzeba kupić nowe auto i tyle a nie opłakiwać stare i prosić użytkowników forum o kondolencje i klepanie po ramieniu.
Weź się chłopie? w garść trochę i przemyśl przed wciśnięciem WYŚLIJ każdego swojego posta.