zgłoś ten post do moderatora/administratora
zgłoś ten post do moderatora/administratora
Mam pytanko... ostatnio zauważyłem możliwość zgłaszana postów do moderacji... z góry przepraszam za spamowanie maili, ale nie wiem gdzie można zobaczyc posty zgłoszone do moderacji???
wiem ze w maili przychodzi link, ale jak wejsc ze strony?
wiem ze w maili przychodzi link, ale jak wejsc ze strony?
Nad moim postem masz różne opcje, pierwsza od prawej to właśnie zgłoszenie, jak jest tam inny znak niz "!" czyli "X", to trzeba to nacisnąć i wtedy znowu będze "!" i zniknie z listy.FranoF1 pisze:gdzie to jest? poniewaz nie kumam o co chodzi...cobra pisze:pop-up, musze kliknąć w link otwórz pop-up
to to ja wiem...chodziło mi o cos innego...jak sprawdzic posty, które zostały zgłoszone?czy isteniej cos takiego i jak tak to gdzie to jest.jmm pisze:Nad moim postem masz różne opcje, pierwsza od prawej to właśnie zgłoszenie, jak jest tam inny znak niz "!" czyli "X", to trzeba to nacisnąć i wtedy znowu będze "!" i zniknie z listy.FranoF1 pisze:gdzie to jest? poniewaz nie kumam o co chodzi...cobra pisze:pop-up, musze kliknąć w link otwórz pop-up
- Danek
- Forum Audi 80

- Imię: Damian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
Pod tym adresem: report.php Franku jest lista zgłoszonych postów. Specjalnie nie usuwałem wszystkich, żebyś mógł co nieco zobaczyć 
wielkie dzieki Dankek...o to mi chodziło <ok>Danek pisze:Pod tym adresem: report.php Franku jest lista zgłoszonych postów. Specjalnie nie usuwałem wszystkich, żebyś mógł co nieco zobaczyć