[Audi Coupe] czuje wiosnę...
- GTszymonGT
- Forum Audi 80
- grabara 80
- Forum Audi 80
Corsę? Micrę? O nie, nigdy w życiu!!! Wszyscy mi takie maleństwa proponowali, a jak powiedziałam, że ma być sportowe to dorzucali jeszcze calibrę, hondę civic i megankę, wszystkie Za małe autka, za małe silniki...no i przede wszystkim podstawowa wada - nie audi...wolałabym już ... <mur> Ale niestety nie było też wśród moich znajomych i rodziny nikogo, dosłownie nikogo, kto zaakceptował mój wybór i powiedział, że robię dobrze. Autka moich marzeń szukałam 2 miesiące, głównie w Polsce, ale za granicami także.Miałam małe wymagania: srebrne, coupe, wspomaganie kierownicy i silniczek do 2,0 z gazem...no i "niezajechane". No i teraz jestem szczęśliwa, bo mam nawet więcej niż chciałam <tance>
Sesję z autkiem to naturalnie mam w planach, ale dopiero na wiosnę, bo musi być czyściutkie i muszę przecież pokazać co z nim zrobiłam przez ten czas...a mam nadzieję że zrobię wiele, mam wielkie plany i znam już cennik z motoryzacyjnego, więc myślę całkiem realnie.
Sesję z autkiem to naturalnie mam w planach, ale dopiero na wiosnę, bo musi być czyściutkie i muszę przecież pokazać co z nim zrobiłam przez ten czas...a mam nadzieję że zrobię wiele, mam wielkie plany i znam już cennik z motoryzacyjnego, więc myślę całkiem realnie.