Moim zdaniem jest to tylko odpryśnięty lakier i jest taka "rudawa" powłoczkagrinch pisze:... Z prawej strony ruda wchodzi od dołu błotnika i od dołu drzwi, tak żem zauważył trzeba coś z tym zrobić za nim będzie za późno :mrgreen:
... Co do swapa super sprawa, widać że większość już w TDI idzie fajnie <ok>
moja b4 1,9 tdi quattro
-
- Forum Audi 80
... My tylko piszemy jakie mam spostrzeżenia z lokknięcia po fotkach :mrgreen:JPJ pisze:Panowie czepiacie się jak baletnice drobnych szczegółów w tym samochodzie-jakby to było nowe z salonu. Może jeszcze ktoś wyskoczy z tematem, że brak jest pokrowców na siedzeniach?? :roll:
Auto jest fajnie zrobione mechanicznie i to się w/g mnie powinno się liczyć....
Silnik jak najbardziej Very Nice <ok>
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
- przemko1982
- Audi 80 Klub
- przemko1982
- Audi 80 Klub
- Skuciok
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Ciekawie zgrzebane auto. Mam pytanie, jak ten 130 TDI (seria) jeździ w porównaniu do standardowej V6 ? Co skłoniło cię do zmiany silnika ? Rozumiem że jak się już zabierzesz za podnoszenie mocy tego diesla to będzie na pewno lepiej niż V6. Czy wymieniałeś również bak?
BTW. Cieszę się że zerwałeś znaczek fałweja z plastiku na silniku, ale lepiej byłoby załatwić plastik z jakiegoś OOOO
Standard lampy oczywiście lepsiejsze, ale jak już modzisz to zarzuć ori soczewkami.
Ps. Masz na pewno fotki z etapów rozbiórki i składania auta, jakieś takie fotostory, śmiało umieszczaj, pewnie znajdzie się niejeden chętny do oglądania ile to naprawdę pracy wymagało.
BTW. Cieszę się że zerwałeś znaczek fałweja z plastiku na silniku, ale lepiej byłoby załatwić plastik z jakiegoś OOOO
Standard lampy oczywiście lepsiejsze, ale jak już modzisz to zarzuć ori soczewkami.
Ps. Masz na pewno fotki z etapów rozbiórki i składania auta, jakieś takie fotostory, śmiało umieszczaj, pewnie znajdzie się niejeden chętny do oglądania ile to naprawdę pracy wymagało.