Audi Competition by karolpinkii letnie mody str. 6
W sumie to wszystki i nic bo każdą część użyta w tym aucie można znaleść w innej wersji B4, oprócz znaczka nad schowkiem Jak chodzi ci o to po czym poznać na ulicy to jak bedzie srebrna, czarna albo czerwona w sedanie, bedzie miała tylny zderzak S2, i tłumik dwurórke od quattro to bedzie Competition na 99%.kojtek pisze:co dokładnie wyróżnia Competition od innych?
- karolpinkii
- Forum Audi 80
No więc tak, Compi zajefajne
Nie podoba mi sie mieszek bo razi po oczach zapodaj w kolorze tej cudownej skórki na siedzeniach i boczkach Skórka jest fajniutka jak juz napsałem 8-) z zewnatrz lusterka i felunek tez swoje robią na wielki+
Aaaaaaaa i bym zapomniał, napisz mi koniecznie czym masz podświetlone zegary <cieszy> bo świeca zajefajnie jak na moje ślepe oko <ok>
Pozdro pozdro <quattro>
Nie podoba mi sie mieszek bo razi po oczach zapodaj w kolorze tej cudownej skórki na siedzeniach i boczkach Skórka jest fajniutka jak juz napsałem 8-) z zewnatrz lusterka i felunek tez swoje robią na wielki+
Aaaaaaaa i bym zapomniał, napisz mi koniecznie czym masz podświetlone zegary <cieszy> bo świeca zajefajnie jak na moje ślepe oko <ok>
Pozdro pozdro <quattro>
- karolpinkii
- Forum Audi 80
- karolpinkii
- Forum Audi 80