Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

80 Cabrio Moja Czarna Lala :-)

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
Awatar użytkownika
PawelG
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: PawelG » 05 sty 2009, 16:51

Pilnuj rzeczoznawcy ,żeby odnotował nietypowe części (soczewki, zderzak S2...), bo znając ich to mogą policzyć jak za elementy od zwykłego B4.

Szkoda autka, bo ładnie się prezentowało. Ale tragedii nie ma, doprowadzisz do stanu.

noorbi

Post autor: noorbi » 05 sty 2009, 16:51

Szkoda auta, nawet bardzo.
Najgorsze że mogą być kłopoty z uzyskaniem odszkodowania :-/
Normalnie nie wiem, co bym zrobił tym wszystkim pijakom, żulom i bezmózgowcom na drodze :evil:

WOJTEK26
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: WOJTEK26 » 05 sty 2009, 16:52

Smutna sprawa szkoda audisi :-( , teraz sobie troche poczekasz na odszkodowanie do zakończenia sprawy.

Awatar użytkownika
B4ME
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: B4ME » 05 sty 2009, 17:06

Tak jak mój znajomy mówi:
"To jest Polska i tu się pije..." I takie są potem tego skutki, normalni ludzie muszą cierpieć z tego powodu, mam nadzieje że to tylko powieszchowne uderzenie i nic z elementów konstrukcyjnych nie zostało dotknięte, na pewno doprowadzisz ją do stanu jaką ją widziałem na real... Powodzenia <piwo>

Awatar użytkownika
maniek75
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: maniek75 » 05 sty 2009, 17:19

A nie dało rady tak go troche z partyzanta skopac? <nunczako> Zawsze to jakaś satysfakcja :roll:
no szkoda fury, ale takich spraw sie nie przewidzi. Do następnego spota we Wrocku furke wyleczysz <ok>

Awatar użytkownika
Maras S2
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Maras S2 » 05 sty 2009, 18:36

No nie wiem czy do lutego zdołam ja zrobić. Zwłaszcza że nie roszę jej do póki nie założę ostatniej kratki w zderzak. W każdym bądź razie decyzja zapadła i będę ja robił na bank. I na pewno zrobię ją a model po liftowi.

PS: Mam ori grill w idealnym stanie na sprzedaż

[ Dodano: 2009-01-09, 20:10 ]
No i jest straszna lipa :-/ Moja niunia została wycenione przez rzeczoznawce na 9800pln.( Normalnie śmiech na sali!) Dostałem szkodę całkowitą co oznacza że dostane tyle ile warte są dobre części a to jest zależne od tego kto ile zapłaci za moje auto bo dzisiaj w PZU (Czytaj ZŁODZIEJE) Dowiedziałem się że moje auto jest na nieoficjalnej aukcji. Co to znaczy? Oni sprawdzają ile to auto jest warte i tak dla przykładu jeśli Audi mi wycenili na 9800 a ktoś na tej aukcji zgłosi ofertę i da 8000 to ja będę miał wybór:
Opcja1: Sprzedaje auto za 8000 i PZU dopłaca mi tylko różnice te 1800pln.
Opcja2: Nie zgadzam się na sprzedaż i dostaje tylko 1800pln odszkodowania co mi na cześć nie starczy nie mówiąc o robociźnie i lakierowaniu. Jak by nie patrzył dostane po dupie :-/ A najgorsze jest to że przez to że ten debil nie miał OC wypłatę pieniędzy będę miał za 90 dni :-( Morze ktoś mi coś doradzić co mam robić gdzie się odwołać. Jestem strasznie zielony w tym temacie i obawiam się ze będę musiał oddać ze stratą moje cabrio i kupić jakieś Coupe co mi się wcale nie podoba. Koledzy pomóżcie

Awatar użytkownika
orkabmx
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: orkabmx » 10 sty 2009, 20:52

ja bym nie sprzedal bo czemu?w najgorszym wypadku bierz 1800 pln i skladaj jak sie postarasz to powinno starczyc nie bedzie to tosamo ale juz bedzie dobrze ,jak bedziesz potrzebowal czesci to ci pomoge mam pare namiarow na tanie czesci,ja tez mialem mala bube i nawet za mala kase to wszystko poskladalem, ze zdjec to tak strasznie nie wyglada

Awatar użytkownika
przemko1982
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: przemko1982 » 12 sty 2009, 06:50

No to ciulowo sie zaczal dla Ciebie ten nowy rok... :-/ :-? :-( Przykro mi,stary :cry:

Awatar użytkownika
Kermit85
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Kermit85 » 12 sty 2009, 07:02

W naszym kraju wszystko jest takie popier... nie ma sprawiedliwości :evil:

Szkoda autka - współczuję.

Awatar użytkownika
czarekj
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: czarekj » 12 sty 2009, 08:48

Maras S2 pisze:Grill ocalał ale już go skitrałem niech płaca a co :mrgreen:

[ Dodano: 2009-01-12, 08:50 ]
Tak jak mój znajomy mówi:
"To jest Polska i tu się pije..."

[ Dodano: 2009-01-12, 08:50 ]
PS: Mam ori grill w idealnym stanie na sprzedaż
Według mnie to "podchodzi" pod kradzież.
Macie taki kraj na jaki zasługujecie.

Awatar użytkownika
teeree
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: teeree » 13 sty 2009, 15:58

czarekj, ej ziom nie cfaniakuj i ciesz sie ze tobie nikt auta nie rozpier@#$lil,
jaka kradziesz, jedynymi zlodziejami to sa firmy ubezpieczeniowe, i prawda jest tak ze kase biora a jak chodzi o wyplacenie to juz nie tak latwo....

do wlasciciela auta, wspolczuje, ,jak chcesz cos zdzialac to to jak juz koledzy wspominali wez niezaleznego rzeczoznawce niech on Ci to wyceni, mozliwe ze nie bedzie szkody calkowitej, to ze ubezpieczalnia ci tak wyliczyla nie oznacza ze ty masz sie z tym zgodzic,,,

wypadek z nie twojej winy, masz prawo zadac przywrocenia auta do stanu przed wypadkiem,

a co do soczewek i zderzaka s2, jak nie bylo go seryjnie to watpliwe zeby ci zapalcili tak jak za soczewki lub zderzak s2, chyba ze masz rachunki:)

odemnie chyba tyle w tym temacie,
poza tym zycze cierpliwosci, i przedewszystkim wytrwalosci,
jak masz czas to walcz o swoje:)

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
jacus-87
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: jacus-87 » 13 sty 2009, 17:21

teeree pisze:czarekj, ej ziom nie cfaniakuj i ciesz sie ze tobie nikt auta nie rozpier@#$lil,

może trochę kultury kolego?? jest troche racji w tym co pisze czarekj, mamy to do czego sami doprowadzamy... :-/

ps. Mam nadzieje ze bedziesz Maras na spociku :mrgreen: :mrgreen:

noorbi

Post autor: noorbi » 13 sty 2009, 17:36

teeree pisze:czarekj, ej ziom nie cfaniakuj i ciesz sie ze tobie nikt auta nie rozpier@#$lil,
weź sobie coś na uspokojenie :!: :evil:

Awatar użytkownika
teeree
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: teeree » 13 sty 2009, 17:39

ziom jestem kulturalny,, mowie dzien dobry, a jak i trzeba to do widzenia(w zaleznosci czy wychodze pierwszy czy ostatni), buty zawsze mam czyste:)

jest w tym troche racji? w ktorej strony , placisz OC, dbasz o auto, piescisz jak mozesz, a tu przykra sytuacja 'dzwon' z nie twojej winy,
chcesz je przywrocic do stanu poprzedniego (czyli z przed wypadku) a firmy ubezpieczeniowe zadko kiedy dają ci taka mozliwosc, wyplaca ci ale to i tak nie zrekompensuje ci strat, poza tym auto klepane juz nigdy nie bedzie 'bezwypadkowe''
i wez pod uwage ze to z nie twojej winy...

norbi, cos na uspokojenie? co proponujesz??

noorbi

Post autor: noorbi » 13 sty 2009, 17:42

teeree, nie chodzi o to, co powiedziałeś ale w jaki sposób, forum to nie ulica.
Kultura słowa ma tutaj znaczenie.

PS. Na uspokojenie znam wiele leków.

Przepraszam autora tematu za OT.

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl