[Audi Coupe] czuje wiosnę...
- goldstarb3
- Forum Audi 80
- Kontakt:
piekna i z ta wlascicielka napewno bedzie jej super zadbasz o nia napewno. mnie tylko uzytkownicy audi i paru zwolennikow radzilo audi. staruszke mam ale nie jednemu fordowi i vw golfowi dala popatrzec jak ucieka. audi jest gigant fakt ze ja moja w zime prawie nie uzytkuje. mam jeszcze dwa dodatkowo pojazdy audi jest oczkiem w glowie i niech tak zostaniebo na audi nie ma mocnych. skromne 113km juz fajnie sie buja ale ostatnio marzy mi sie 2.3 20v i quattro. w miare jedzenia apetyt rosnie i zeby nigdy kolezance nie rosl tak bardzo jak mnie samochodzik piekny teraz pozostaje sie nim rozkoszowac i jak najmniej dokladac pielegnowac i jezdzic.powodzenia z (()()()()) i oby nikt nie chcial jej skrzywdzic.
Autko świetne
Podpis - hm - może by go tak zmontować
====== Zobacz moją srebrną strzałę ======
Co Ty na to - kolorki można zmieniać jak się chce
Podpis - hm - może by go tak zmontować
====== Zobacz moją srebrną strzałę ======
Co Ty na to - kolorki można zmieniać jak się chce
Tak właśnie będę robiła <aparat> , te fotki do tej pory to dopiero wstęp (robił je w większości mój poprzednik), pełna galeria pojawi się jak doprowadzę autko do takiego stanu jak sobie zaplanowałam. <ptryk>Oofol pisze:Proponuje jednak wklejaj nowe zdjęcia do swojego pierwszego postu wraz z komentarzami - temat będzie bardziej uporządkowany
-
- Forum Audi 80
witam sympatykow coupejek:) sam p[osiadam jedna z tych slicznotek z silnikiem 2.3 jeszcze wam jej nie pokazalem ale to kwestia czasu jesli jest ktos kto moglby mi powiedziec czy w tym silniku zawory sa regulowane hydraulicznie czy mechanicznie to bylbym bardzo wdzieczny bo mam maly klopot z autkiem i prawdopodobnie bede musial robic glowice:(
Mam nadzieję, że czymś extra... <bravo> fantazji to mi nie brakuje, tylko czasami na realizację niektórych pomysłów...doba jest za krotka... a moja Srebrna Strzała jest moim "oczkiem w głowie", nawet wybaczyłam jej to, że odebrała mi w domu tytuł "Niuni", teraz jest nas dwiebryla123 pisze:ciekawe czym nas zaskoczysz <hmm>
- grabara 80
- Forum Audi 80
Na razie nic nie mam do pokazania na forum, bo musiałam zainwestować w detale...których nie widać: nowy rozrząd, osłona przegubu, filtry powietrza i oleju, nowy olej, wymiana płynu w chłodnicy, żarówki i jeszcze parę innych drobnych rzeczy...dodajmy do tego ubezpieczenie (bez zniżek ), podatek, a jeszcze tyle rzeczy do zrobienia...wymiana tylnych hamulców, no i pęknięty kierunek, a także osłona od halogenu....może coś zmienię przy tej okazji ze światłami, ale potrzebuję jakiejś inspiracji (czyt. linka do fajnych świateł, czy konkretnego produktu), może podpowiecie jakby to zrobić, żeby oświetlenie przednie było nowoczesne i bez "wieś tuningu" ...??? Tę instalację z palnikami bixenonowymi wyjęłam i wystawię na allegro