A już chciałem gratulować nienagannego stanu ;-( szkoda zrobię to jak wszystko będzie wylalane . Powodzenia w odbudowie audi i odzyskaniu kasy .ps ale felgi i tak masz kozackie
Już jest wszystko ok. Kasę przyznali Uczciwie po niedzieli autko leci do blacharza. I mam dylemat Robić ją tak jak była Z zderzakiem S2 czy zakładać Cabrio Lifting?
CzarekJ. Co ci podchodzi pod kradzież? to że schowałem biedny grill za 100pln czy to co odwala PZU? Bo nie rozkminiam twojej wypowiedzi.
wkońcu poskładałeś auto .. niunię widziałem na żywo łądnie się prezentuje i dobrze jeździ .. wiozłem się niąpo wrocku i do dziś nie wiem czy te wszystkie laskie oglądały się za autem czy za mną :mrgreen:
Za autem:P Bo sam bym się obejrzał <ok> Co to za lampki wsadziłeś ? To są LED- style czy mi sie wydaje;)? I ile z anie dałeś?? ( Cabrio sobie kupie za 2 lata jak zarobie ) hehe;D
Maras S2 pisze:Już jest wszystko ok. Kasę przyznali Uczciwie po niedzieli autko leci do blacharza. I mam dylemat Robić ją tak jak była Z zderzakiem S2 czy zakładać Cabrio Lifting?
fele wyczes, przodzik tez ale grila w zderzaku mi brakuje...co do lamp to wiesz ze sa bez homologacji na nasz rejon europy...uwazaj na misiakow ... pozdro