Audi B4 Avant By Solskier.
Wygląda świetnie! Jak dla mnie istny wzór do naśladowania! Jedna chyba blizna powypadkowa która mi osobiście rzuciła się w oczy to delikatnie różniący się kolorystycznie przedni lewy błotnik (również był lakierowany?) względem drzwi, prawy ok. Z zawodu jestem lakiernikiem i wiem że ten akurat kolor lubi płatać figle przy dobieraniu. Ogólnie wielki szacunek
kolejny raz szacun i to wielki dla Ciebie , autko piekne robi wrażnie malo kto tak drobiazgowo podchodzi tematu jak ty piekna robota gratki <ok> <ok> <ok>
a i jeszcze mam pytanko do Ciebie , na pierwszej stronce piszesz o BOV powiedz czy już zamontowałeś bo z tego co wiem to jest kłopot z tymi BOVami to TDI , jak to jest sterowane napisz co i jak i gdzie kupiłęś
pozdrawiam quattro
a i jeszcze mam pytanko do Ciebie , na pierwszej stronce piszesz o BOV powiedz czy już zamontowałeś bo z tego co wiem to jest kłopot z tymi BOVami to TDI , jak to jest sterowane napisz co i jak i gdzie kupiłęś
pozdrawiam quattro
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Już pisałem wyżej że to złudzenie aparatu, bo lewy błotnik nie był w ogóle malowany :mrgreen: Jakoś tak padło światło i wyszedł taki kolor na zdjęciu. Jak umyje auto to porobię porządne foty aby było wszystko widać, oczywiście teraz auto jest dopracowane jeszcze bardziej.Radek5V pisze:Jedna chyba blizna powypadkowa która mi osobiście rzuciła się w oczy to delikatnie różniący się kolorystycznie przedni lewy błotnik (również był lakierowany?) względem drzwi, prawy ok
quattro, BOV'a montowałem kiedyś bez wysterowania była porażka, teraz mam z elektroniką ale jeszcze leży na półce. Dam znać jak zamontuje.