B4 Avant TDI by MP --- 1Z+ THE END:/
zrobiłem czipa na hamowni jeszcze nie byłem pojadę jak pozbędę się katalizatora
jak jest???- powiem tak REWELACJA nie spodziewałem sie takiego efektu auto niebo a ziemia do tego co było wczesniej teraz naprawde zapierdziela jest duzo bardziej elastyczne naprawdę zdrowe ABK+ lpg w sedanie odpadło testowane kilkakrotnie:)
jak jest ze spalaniem narazie nie wiem- jak sprawdzę dam znać
- z minusów to jak cisnę na max(a ostatnio często się to zdarza) czyli pedał w podłodze + start z miejsca + ogień do 4tys obr na każdym biegu = to ładnego dyma puszcza :shock:
- okopciło mi delikatnie sadzą końcówki wydechu :roll:
*na dniach postaram się nakręcić filmik z przyśpieszenia oczywiście zamieszczę w tym poście
jak jest???- powiem tak REWELACJA nie spodziewałem sie takiego efektu auto niebo a ziemia do tego co było wczesniej teraz naprawde zapierdziela jest duzo bardziej elastyczne naprawdę zdrowe ABK+ lpg w sedanie odpadło testowane kilkakrotnie:)
- z minusów to jak cisnę na max(a ostatnio często się to zdarza) czyli pedał w podłodze + start z miejsca + ogień do 4tys obr na każdym biegu = to ładnego dyma puszcza :shock:
*na dniach postaram się nakręcić filmik z przyśpieszenia oczywiście zamieszczę w tym poście
Mi po modzie sterownika przy palowaniu palu 7 na 100 i na zimnym tez wali na czarno jak sie mu po garach daje, ale jak to taki mądry człowiek mówi: Bez dymu nie ma OGNIA! i to sie tylko potwierdza <ok>MP pisze:
Mój TDI ma 11 s do 100km/h Czekam na filmik
Re: B4 Avant TDI by MP --- WTRYSKI ASV + Virus- FILM str 1
MP pisze:
Postaram się udowodnić kilku osobom z forum że nawet w aucie na przepływce boscha można osiągnąć "godną" jak na 1Z moc :evil:
I Takie podejście do sprawy mi się podoba <ok>
-
- Forum Audi 80