[B4 NG]Kristal Silber by eSPe-do zobaczenia kiedys na drodze
- Daniello85
- Audi 80 Klub
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
właśnie. choćbyś sam osobiście jeździł nią nie wiem jak ostrożnie, to jak nie ty walniesz to w ciebie wjadą. Kwestia jak złożą potem. Ja się ciesze że chociaż wsadzili ori. od środka w komorze silnika widać zieleń chamsko na błotniku. przynajmniej nikt nie kombinował ("że auto super bezwypadkowe i przebieg oryginalny 110tyś"). śmiać mi się chce na takie oferty.mazakback pisze:noorbi ja sie zgodze z sp.olsztyn.
Dam przykład. znam znajomego po fachu gościa który w 91 czy 92 kupił B3 trzy czy dwuletnią . Facio ma coś około 75 lat. Kupił auto jako 2 właściciel. Cały czas on sam nim jeździ. autko nie przykatowane. 90km/h max. dieselek. przebieg 370tys. cały czas odkąd jest u niego garażowany. W ostatnim czasie (2-3 lata) wjechał mu ktoś w przedni błotnik, a potem za jakiś czas w dupe. błotnik mu jakiś partacz wstawił nie ori tylko zamiennik i już rudzieje. jeszcze sierot-lakiernik nie umiał dobrze koloru dobrać. tył ogólnie były błotniki, klapa i pas przedni. też mu tak spartolili i auto z tyłu wygląda jak jakiś składak montowany w stodole. na błotniku szaleje już rudzielec. ogólnie autko super ale skaszanione przez domorosłych mechaników.
sorki za taki długi OT. ale jest do dla mnie przykład jak zepsuć audi
jak byś wiedział jak je wyczaiłem i za ile dorwałem to byś padł.joker9-89 pisze:te feleczki od competition wyglądają świetnie
najlepsze że gdy je kupiłem nie maiłem świadomości że to jakieś fele Competition czy jakieś tam. po prostu fele Audi
Pzdr
- eSPe
- Forum Audi 80
- Kontakt:
ogólnie no problem.Radek5V pisze:Na benzynce i na gazie śmiga bezproblemowo?
jedynie szaleje czasem na gazie ale to już reduktor ma 65tysi i wychodzi.
już umówiony do gazownika.
na benzynie rozdzielacz wtrysku też wychodzi. ale wiadomo co jest, usterka namierzona więc połowa naprawy za nami. teraz kwestia finansowa
- przemko1982
- Audi 80 Klub
- eSPe
- Forum Audi 80
- Kontakt:
pokrowiec zostaje bo prezent i jest wygodny bardzo. Przyzwyczaiłem się do niego. Jak go zdjęłem to już nie było to. kwestia wygody nie tjuninguprzemko1982 pisze:zdejmij ten pokrowiec z kiery i zrezygnuj z modzenia zegarów na indiglo
indiglo juz mi przeszło będą ringi.
Wiem.blady11 pisze:Felaszki super. Sam chetnie bym takie podkupił...
Dziękuję
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub