Poza tym... Coupe było zawsze dla mnie typowo męskim autem... bez urazy

bo ja wiem...pierwsze auto dla kobiety, która nigdy nie jeździła bez instruktora...8S3 pisze:moim zdaniem za słaba
...być może, ale sama nazwa wskazuje na coś zupełnie odwrotnego...przecież zwykle mówi się TA AUDI COUPE, a nie TEN AUDI COUPE, prawda?8S3 pisze:Coupe było zawsze dla mnie typowo męskim autem...
...naturalnie, po to jest forum, żeby wyrażać swoje subiektywne opinie...negatywne także...8S3 pisze:bez urazy
oj to poszalałeś, musiała być ostra jazda... <ok> <ok> <ok>8S3 pisze:potwór o mocy 24 KM
Dla mnie coupe idealnie pasuje dla kobiety. Szkoda tylko że nie quattro wtedy nie jednemu "supermaczo w mega bryce" zdejmował byś uśmiech z twarzy, przy gorszych warunkach atmosferycznych (jak to mój kicor mówi ...widok bezcenny :mrgreen: ).8S3 pisze:Fajna Coupetka, moim zdaniem za słaba.
Poza tym... Coupe było zawsze dla mnie typowo męskim autem... bez urazy
ale tam jest wszystko po niemiecku, to z tej strony można sobie coś kupić i wyślą do Polski? I zapłaci się normalnie przelewem internetowym?FranoF1 pisze:marzenie, tutaj masz linka do nowych reflektorów soczewkowych Hella.
http://cgi.ebay.de/Audi-8...1713.m153.l1262