B4 Avant TDI by MP --- 1Z+ THE END:/
no zbiera się tak sobie bo coś koło 11s wychodzi nawet 11,5 miałem nadzieje na okolice 10
jeszcze coś nakręcę w weekend i jak dobrze pójdzie wybebesze katalizator w weekend:)
no i nową kierke założyć trzeba:D
gmitek,
właśnie dymił mi mocno po wsadzeniu czipa -- a teraz wymieniałem rozrząd i Adamm ustawił mi kąt wtrysku i jest si- przestał dymić
+ teraz dodałem wtryski ale nie widać chmury we wstecznym lusterku więc chyba jest w normie
potestuje ten upgrade przez weekend będzie można coś więcej powiedzieć
jeszcze coś nakręcę w weekend i jak dobrze pójdzie wybebesze katalizator w weekend:)
gmitek,
właśnie dymił mi mocno po wsadzeniu czipa -- a teraz wymieniałem rozrząd i Adamm ustawił mi kąt wtrysku i jest si- przestał dymić
+ teraz dodałem wtryski ale nie widać chmury we wstecznym lusterku więc chyba jest w normie
przednia wneka na rejestracje jest krotka, ja mam identycznie choc od poczatku w niemczech jezdzona i stamtad sprowadzona ale po kodach doszedlem ze wersja na wlochy wiec pewnie reimport:) ładna- jak mojaMP pisze:a po czym można rozpoznać że to wersja włoska?- był ściągnięty 4 lata temu z Belgii a nie z Włoch
fajnie że ktoś zajął się wreszcie modzeniem "boscha" ale efekt będzie dopiero można zweryfikować raczej na wiosnę bo teraz jest "średnio zadowalający" ja trzymałem kciuki, że złamiesz 10s... w moim profilu jest filmik mojego Zetora po samym sofcie możesz sobie porównać....MP pisze:no zbiera się tak sobie bo coś koło 11s wychodzi nawet 11,5 miałem nadzieje na okolice 10
gmitek,
na letnich gumach też może być różnica niż na zimowych musisz czekać na wiosnę i wtedy coś nagrajMP pisze:B4ME, u ciebie elegancko jakieś 9-10s
miałem nadzieję na okolice 10s u siebie a tu wychodzi 11-12
to była pierwsza próba
ale to jeszcze popróbuję w weekend może jak nie będzie padać na suchym asfalcie chociaż teraz to raczej wątpliwe
MP, modzik klasa, fajnie ze sie na to zdecydowales. Moze sporo dałoby teraz skorygować soft pod taki setup, albo najpierw fmic? Bo pewnie w dolocie jest piekło. Moze lepsze przyspieszenie osiągnął byś wykozystując moment (obroty tak od 2500-3500). Ps. Dzięki za prv, mam awarie internetu i stukam z tel.
wrzuciłem nowy filmik deczko lepiej
PawelG, no musze potrenować starty bo te filmiki to ta przypadkiem nagrane po 1 start jednego dnia nagrany i tyle może coś na dniach potestuje fure i uda się coś dobrego wykręcić
no i został ostatni mod jaki mam w planie czyli wybebeszyć katalizator ale narazie na to czasu brak
PawelG, no musze potrenować starty bo te filmiki to ta przypadkiem nagrane po 1 start jednego dnia nagrany i tyle może coś na dniach potestuje fure i uda się coś dobrego wykręcić
no i został ostatni mod jaki mam w planie czyli wybebeszyć katalizator ale narazie na to czasu brak