Sedanik AAH BROCK B1 strona2
-
- Forum Audi 80
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
joker9-89 pisze:a te 250km/h hm pewnie licznik oklamuje
hmm no to na pewno licznik kłamie. 260 na liczniku a na gps 238 i ani kilometra więcej. licznikowe 240 nawet tak w miarę przyzwoicie powyżej to już tylko katulanie tak samo jak i osiągi do setki na gpsperformance pokazało 7.46 a katalogowo ma 8. to to co sprawdzałem u siebie
ps. ładne auto i sorki za robienie śmietnika
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
A Ty masz w ośce czy w quatro??klusek pisze:joker9-89 pisze:a te 250km/h hm pewnie licznik oklamuje
hmm no to na pewno licznik kłamie. 260 na liczniku a na gps 238 i ani kilometra więcej. licznikowe 240 nawet tak w miarę przyzwoicie powyżej to już tylko katulanie tak samo jak i osiągi do setki na gpsperformance pokazało 7.46 a katalogowo ma 8. to to co sprawdzałem u siebie
ps. ładne auto i sorki za robienie śmietnika
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
AAH sedan nowe fotki (felgi)
Dla zainteresowanych odnośnie moich felg i opon.
Te felgi wyglądają ładnie tylko z oponami na niskim profilu np. jak u mnie: 215/40/17.
Przykład felgi z oponami na wysokim profilu:
http://www.sfd.pl/BROCK_B1_16_+_OPONY_G ... 05776.html
Znów te koła z takim profilem ładnie wyglądają tylko na zgłębionym autku!!! Na zwykłym zawieszeniu wygląda jak na szczudłach (wielka dziura miedzy kołem a nadkolem) wiem, bo kiedyś założyłem je na coupe ze zwykłym zawiasem (fatalnie to wygladało).
Fotki oznaczeń z felg i opon (sorki że takie brudne ale miałem rozwaloną osłonę przegubu i na razie nie mam czasu ich wyczyścić… leżą w garażu):
Sorki za jakość ale były robione starym telefonem…
A to fotki zimowych bamboszków niańki:
I ich rozmiar:
A to reszta fotek wnętrza (na wiosnę będzie obszywane na nowo):
Głośniki w tylnich drzwiach są tak dziwnie zamocowane, bo Niemcy wycieli za duże otwory na głośniki i miałem wybór albo mieć dziury w drzwiach albo tak zamocować głośniki. Boczki będą wymieniane jak znajdę jakieś z drewienkami bez otworów na korbki do szyb.
Fotki robione nocą…
…i silniczek…
Te felgi wyglądają ładnie tylko z oponami na niskim profilu np. jak u mnie: 215/40/17.
Przykład felgi z oponami na wysokim profilu:
http://www.sfd.pl/BROCK_B1_16_+_OPONY_G ... 05776.html
Znów te koła z takim profilem ładnie wyglądają tylko na zgłębionym autku!!! Na zwykłym zawieszeniu wygląda jak na szczudłach (wielka dziura miedzy kołem a nadkolem) wiem, bo kiedyś założyłem je na coupe ze zwykłym zawiasem (fatalnie to wygladało).
Fotki oznaczeń z felg i opon (sorki że takie brudne ale miałem rozwaloną osłonę przegubu i na razie nie mam czasu ich wyczyścić… leżą w garażu):
Sorki za jakość ale były robione starym telefonem…
A to fotki zimowych bamboszków niańki:
I ich rozmiar:
A to reszta fotek wnętrza (na wiosnę będzie obszywane na nowo):
Głośniki w tylnich drzwiach są tak dziwnie zamocowane, bo Niemcy wycieli za duże otwory na głośniki i miałem wybór albo mieć dziury w drzwiach albo tak zamocować głośniki. Boczki będą wymieniane jak znajdę jakieś z drewienkami bez otworów na korbki do szyb.
Fotki robione nocą…
…i silniczek…