[B4 93r.]Moje quattro 140KM pierwsze audi
[B4 93r.]Moje quattro 140KM pierwsze audi
To moja pierwsza Audi jaka dostałem i jestem z niej zadowolony do dziś wszystko w nominale niestety musiałem wymienić maskę na nowa usterka na budowie i było dodatkowe chłodznenie
Ostatnio zmieniony 25 sty 2009, 23:01 przez scanmedia, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam jeszcze dwie do remontu małego i z 8 szt w częściach nic nie będę w niej zmieniał cała jest ori i tak zostanie nie zamierzam jej sprzedawać bo to prezent na 18 urodziny dostałem od wujka z Niemiec prawie nowiutką.
Ostatnio zmieniony 25 sty 2009, 22:44 przez scanmedia, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
Nigdzie nie pisałem że to Audi ma silnik ABK(mam na stanie parę sztuk tego modelu i ta jest jedna z nich) co do wersji to szczerze mówiąc po wpisaniu numeru vin żeby rozkodować wyskakuje brak danych autko było kupione przez rodzinę w Niemczech przez złotego klienta koncernu (posiada złota kartę AUDI) na zamówienie ja nic w niej nie zmieniałem tak jak dostałem taka jest i za specjalnie nie dociekałem co i jak bo ciężko narzekać na taki prezent parę lat temu to jaka by ona niebyła to robiła furorę .Byłem w salonie niestety nie są w stanie podać info na temat tego zamówienia odsyłają do wysłania zapytania do siedziby AUDI
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
To audi z cała pewnością ma 140KM a nie silnik ABK tłumik był wymieniony z ori nie wytrzymał . Zderzak nie był wymieniany .Z tego co się oriętuje w Niemczech można było sobie zamówić w tamtym okresie samochód z elementów jakie klient chciał (dostępnych w tym modelu) to nie polska gdzie w salonie na sztywno było tylko to co na placu za parę tygodni rozwieje wątpliwości dziś idzie pismo do AUDI o potwierdzenie zamówienia i sprecyzowanie modelu .