[Audi Coupe] czuje wiosnę...
- GTszymonGT
- Forum Audi 80
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
Ja nie tylko "marzę", ale konsekwentnie doprowadzam swoje wszystkie marzenia do realizacji, soczewki będą i już :mrgreen: , ale na razie tylko złoszczę się jak muszę ciągle jakieś pieniążki dokładać "pod maskę auta" i nic nie widać, ale wiem, że po prostu tak trzeba, w końcu to przecież ja będę nim jeździła <tance> ... kolejną niezłą ratą są jazdy z instruktorem (40 zł za godzinę jazdy doszkalającej), bo nie zamierzam być "zawalidrogą" ani piratem drogowym, a prawko kategorii A+B robiłam...chyba nawet nie chcesz wiedzieć ile lat temu...Bastek pisze:Marzanno, marzysz o soczewkach? ...nie jesteś sama <ok>
:oops: :oops: :oops:
Coupejka jest piękna, a właścicielka...jak można się domyślać w avatarze jest najlepsze ze zdjęć jakie posiadam (luty 2008)...chociaż po porannym lekkim tunningu i po przejrzeniu się w lustrze z przerażenia nie krzyczę, czyli nie jest tak źle...Bastek pisze:Piękna coupejka, prawie jak jej właścicielka
za pomoc w odnalezieniu się na tym forum, dla początkujących, takich jak ja i w dodatku kobiet nie jest to łatwe, a spotkało mnie tutaj wiele życzliwości... <ok> <ok> <ok>AUDI_A6 pisze:Za co wszyscy co pisali dostali punkty "pomógł" ?
[ Dodano: 2009-01-25, 22:24 ]
do skąpych i oszczędnych trudno byłoby mnie zaliczyć... <ok> ale najbardziej dziękuję tym, którzy poświęcili swój prywatny czas i pisali mi odpowiedzi na nurtujące pytania nie tylko na forum, a nawet w PW :shock: no i naturalnie chciałabym, aby dalej mnie wspierali :mrgreen: , Strzała jest moim pierwszym autem :oops: więc Waszych porad bardzo potrzebuję.wujo1 pisze:marzenie, widocznie jest bardzo hojna :mrgreen:
P.S. ...A przecież odczucie czy ktoś mi pomógł czy nie jest subiektywne...a więc do autora tematu należy decyzja o ich przyznaniu...czy się to komuś podoba, czy nie...