Audi 80 rozbite str 5
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
- goldstarb3
- Forum Audi 80
- Kontakt:
kumpel tez swoja przolozyl doslownie taka samą ale przodem nie bardzo ale lampa grill maska polecialy maska do lakierowania i wcofnal gdzies
bede mial robote na wiosne, ja znow tez puknalem bo mi panna wyjechala i nie wychamowalem.
szkoda wozu wiem jak to boli mnie tez skrzywil taki los lewy i caly do wymiany byla a teraz szukam jeszcze jednego bo ten mi nie siedzi jak trzeba na moje oko
bede mial robote na wiosne, ja znow tez puknalem bo mi panna wyjechala i nie wychamowalem.
szkoda wozu wiem jak to boli mnie tez skrzywil taki los lewy i caly do wymiany byla a teraz szukam jeszcze jednego bo ten mi nie siedzi jak trzeba na moje oko
- przemko1982
- Audi 80 Klub
- grabara 80
- Forum Audi 80
temat o wypadku skad ja to znam...własnie dzis przy....ałem w typa golfem IV niestety z mojej winy chłodnica, oba reflektory, zderzak, okular,grill poszły sie j.....c i jeszcze maska cała pognieciona...a o mało co bym zapomniał : nie wiem czemu ale wszystkie biegi co sa w dole - nie wskakuja
przyczyna wypadku była sliska nawiezchnia, brawura kierowcy i przede wszystkim jego głupota sorry chlopaki ze kolejna AUDI trafiła na liste "bitych" :cry:
przyczyna wypadku była sliska nawiezchnia, brawura kierowcy i przede wszystkim jego głupota sorry chlopaki ze kolejna AUDI trafiła na liste "bitych" :cry:
- goldi j51
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
Koledzy i koleżanki autko już zrobione i żona sobie już śmig podziękowania dla
jacus 87 za namiar na dobrego lakiernika <ok>.Dodam jeszcze że na tej stłuczce zarobiłem ponad 2300 zł na czysto z odszkodowania oczywiście wolałbym żeby nie doszło do tego wypadku .Według mnie najgorszą sprawa jeśli ubezpieczyciel uzna szkodę całkowitą wtedy poszkodowany otrzyma połowę wartości autka i autko idzie do kasacji .Jeszcze jest kwestia na jaką kwotę jest samochód ubezpieczony.Pozdrawiam i niedługo zaprezentuje swój nowy nabytek oczywiście audi
jacus 87 za namiar na dobrego lakiernika <ok>.Dodam jeszcze że na tej stłuczce zarobiłem ponad 2300 zł na czysto z odszkodowania oczywiście wolałbym żeby nie doszło do tego wypadku .Według mnie najgorszą sprawa jeśli ubezpieczyciel uzna szkodę całkowitą wtedy poszkodowany otrzyma połowę wartości autka i autko idzie do kasacji .Jeszcze jest kwestia na jaką kwotę jest samochód ubezpieczony.Pozdrawiam i niedługo zaprezentuje swój nowy nabytek oczywiście audi
z tą szkodą całkowitą to sie nie zgodzę-ponieważ sam to przerabiałem a foty uszkodzeń są w temacie mojej niuńki. Więc wypłaconą masz całą wartość pojazdu(ustaloną przez ubezpieczyciela)pomniejszoną o wartość pozostałego wraku, którego wcale nie musisz złomować :lol: co z tym zrobisz to już Twoja sprawa i ubezpieczyciela to nie obchodzi <ok> nieprawdą jest też że wartość pozostałego wraku to prawie pół wartości samochodu-w moim przypadku wartość wraku(czyli pojazdu, który był jezdny i miał jedynie uszkodzony tył)to było 200zł :lol: 8-)
- goldi j51
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
Nowy nabytek goldiego strona 4
Koledzy i koleżanki temat z moim nowym autkiem został przeniesiony do działu Na każdy temat
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2009, 21:25 przez goldi j51, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi 80
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: