[B4 2.0 ABT] by rYchu
Bastek pisze:Co do zakupu felg, to radziłbym Ci się już teraz za nimi rozglądać. Bo w sezonie takie rzeczy będą dużo droższe
Cały czas się rozglądam ale funduszu jeszcze całego nie mam na fele i ogumienie
Allegro po 22 zł za sztukę. kieruneczki firmy DEPOGruszka pisze: Gdzie zamawiałaś te kierunki?
Za pomoc w wyborze podziękowania dla Bastka
A dlaczego masz bardziej czarne :?:Metal pisze: i tak mam bardziej czarne lampy od was (rychu i bastek ) <ok> <ok> heheh jak w takim tempie będziesz modził to nas wyprzedzisz rychu
Kiedyś to tempo się skończy wraz z $$$ i będzie trzeba trochę przykisić na kolejne mody. Na dniach dojdzie jeszcze podświetlanie zegarów i przycisków (czerwone oczywiście) i obrotomierz który muszę założyć. Następne w planie ringi, taszki przód hmm i tyle mi przychodzi teraz do głowy. A jak się zrobi cieplej razem z wymiana klocków hamulcowych dojdą nowe tarcze i możne bębny. Fela i zderzak RS poczekam na większy przypływ kasy. Czas pokaże...
Niezła fura, kolorek tez niezły, plany na przyszlosc tez niezle. wszystko niezle
No i masz halogeny ktorych ja narazie nie posiadam, narazie <ok>
moje 4koła
"Nieświadomość przepisów nie zwalnia Cię z ich stosowania". Tak zapewne odpowiedziałby pan policjant, po czym zabrałby ci dowód rejestracyjnyMetal pisze:Nie miałem okazji :mrgreen: :mrgreen: i oby tak dalej było zresztą powiem "panie ale o co panu chodzi skąd ja miałem wiedzieć" :mrgreen: :mrgreen:
Zapewne tak by było :)zawsze jeszcze można powiedzieć "panie jadąc ja siedzę w samochodzie za kółkiem a nie przed maska skąd moglem wiedzieć ze te świtała mają inny kolor"Bastek pisze:"Nieświadomość przepisów nie zwalnia Cię z ich stosowania". Tak zapewne odpowiedziałby pan policjant, po czym zabrałby ci dowód rejestracyjny
Świecić świeci :mrgreen: a że słabo to juz inny szczegół <ok>
[ Dodano: 2009-02-02, 11:57 ]
Odezwał sie pan... <czapa> <rotfl>
Ale już koniec to twój temat a nie mój więc koniec ze spamem 8-)
[ Dodano: 2009-02-02, 11:57 ]
Bastek pisze:"Nieświadomość przepisów nie zwalnia Cię z ich stosowania". Tak zapewne odpowiedziałby pan policjant, po czym zabrałby ci dowód rejestracyjnyMetal pisze:Nie miałem okazji :mrgreen: :mrgreen: i oby tak dalej było zresztą powiem "panie ale o co panu chodzi skąd ja miałem wiedzieć" :mrgreen: :mrgreen:
Odezwał sie pan... <czapa> <rotfl>
Ale już koniec to twój temat a nie mój więc koniec ze spamem 8-)