to mało masz miejsca musi akurat być topawelrybak15 pisze:A pozatym jak założe ori termometr, to gdzie mam wpakować kontrolki turbiny ?
Audi 90 B3 SB - 10mm na pokładzie
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ehh wujo, Ty tylko wszystkich krytykujesz i ciągle coś Ci się nie podoba :evil:
Weź zacznij coś modzić w swoim Audi, zamiast ciągle wszystkich atakować, bo jak widzę, to dużo planujesz i póki co nic nie robisz :lol:
A wracając do zegarów, to jak nie tam, gdzie aktualnie są, to gdzie mam te kontrolki wpakować ?
Weź zacznij coś modzić w swoim Audi, zamiast ciągle wszystkich atakować, bo jak widzę, to dużo planujesz i póki co nic nie robisz :lol:
A wracając do zegarów, to jak nie tam, gdzie aktualnie są, to gdzie mam te kontrolki wpakować ?
od tego jest "Moje Audi 80" żeby oceniać ja nie lubię takich przeróbek i tylepawelrybak15 pisze:Ehh wujo, Ty tylko wszystkich krytykujesz i ciągle coś Ci się nie podoba :evil:
fakt planuje ale ja się jeszcze uczę :roll: ale gdybym nie miał normalnie tylko na wieczory czy weekendy to mógł bym iść do jakiejś roboty i bym na pewno coś robiłpawelrybak15 pisze:Weź zacznij coś modzić w swoim Audi, zamiast ciągle wszystkich atakować, bo jak widzę, to dużo planujesz i póki co nic nie robisz :lol:
A muszę skończyć szkołę żebym mógł iść na zawodowego żołnierza
hmm ja bym umieścił koło pająka :lol:pawelrybak15 pisze:A wracając do zegarów, to jak nie tam, gdzie aktualnie są, to gdzie mam te kontrolki wpakować ?
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Możesz zdradzić, który szczegół Ci się nie podoba ?marzenie pisze:Podoba mi się Twoja Strzała, prawie cała, oprócz jednego szczegółu...
Te Twoje niebieskie podświetlenie też niezły pomysł (jak już zrobisz w realu koniecznie daj fotki), ale ja zostanę przy moim czerwonym :mrgreen: pozdrawiam <tance>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: