To już zależy co kto lubi, błyszczące są OK, jednak wydaje mi się, że matowe będą lepiej wyglądały przy niebieskim podświetleniu, musze jeszcze się dowiedzieć ile takie ringi kosztują :mrgreen:marzenie pisze:Ja osobiście wolę błyszczące...przecież ringi to taka słodka "biżuteria dla audiczki" <ok>
[Audi Coupe] czuje wiosnę...
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
nic prostszego, wystarczy kliknąć w link, który dla Ciebie wstawiłam <haha>pawelrybak15 pisze:musze jeszcze się dowiedzieć ile takie ringi kosztują :mrgreen:
Czy to co mi się podoba musi mieć taką "koszmarną" cenę?
http://moto.allegro.pl/item543472180_wy ... ujnik.html
-
- Forum Audi 80
AUDI_A6 pisze:Wyświetlacz tez można kupić z allegro za 20zł <rotfl2>
No tak, jesteście jak dzieci, tylko człowiek na chwilę opuści to forum (poimprezować też czasem trzeba... ) to już mu wszyscy chcą zrobić "express wieś tunning", o nie..., moi drodzy... NIGDY W ŻYCIU się na to nie zgodzę!!! <nunczako>dardaw2 pisze:Ta taki wielki kolorowy przyklejany do kokpitu <rotfl>
przecież to jeden z elementów mojej pracy zawodowej 8-) ale teraz mnie nie obowiązuje - mam ferie <hura>AUDI_A6 pisze:czytanie ze zrozumieniem
[ Dodano: 2009-02-02, 11:12 ]
Ale obawiam się, że to Ty AUDI_A6 nie zrozumiałeś....
tej lekkiej nutki ironii...lubisz mi podnosić adrenalinkę, co?marzenie pisze:NIGDY W ŻYCIU się na to nie zgodzę!!! <nunczako>