B4 2.3 NG quattro-sprzedane..Następca - S4 2.2 turbo quattro
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
B4 2.3 NG quattro-sprzedane..Następca - S4 2.2 turbo quattro
31.01.2009
W niedzielę razem z panem mego serca staliśmy się właścicielami kolejnego quattro :mrgreen:
Rok: 1992
Przebieg: 224 tys
Silnik: 2.3 10V NG 98kW - 133KM (nie zagazowane)
Wyposażenie:
wspomaganie kierownicy
elektryczne i podgrzewane lusterka
ABS
klimatronic
ori radyjko
polerowane aluminiowe felgi 15 cali ronal
wbudowane miejsce na telefon
antena z wbudowanym wzmacniaczem zintegrowana z radiem i telefonem
Plany :
póki co na pewno zmiana podświetlenia zegarów na czerwone, poprawienie polerki felg, zmiana mieszka bo już swoje wysłużył, czarny gril (ze znaczkiem tak jak to mam w czerwoniutkiej B4), odklejenie naklejek na drzwiach oraz śmiesznego znaczka jabłka z klapy, wycięcie katalizatora by jeszcze bardziej brzmiał dżwięk pięciu cylindrów później być może halogeny w zderzaczek lub zderzak od coupe, może zespolone lampy ..
Zobaczymy.. Póki co zostawiam ją bez zmian
Kilka pierwszych zdjątek :
LUTY 2009
Po tygodniu ostrego testowania naszego nowego nabytku (zarówno na prostych ładnych drogach jak i po szutrach) doszliśmy do wniosku, że sprzęgło seryjne to nie to, tak więc zostało ono zastąpione nowym wzmocnionym sprzęgłem firmy LUK (dobrze mieć te rabaty w hurtowniach ) - to po pierwsze 8-)
Drugą zmianą była wymiana drążka zmiany biegów + mieszka
Trzecią zmianą jest kluczyk - ten już nie jest nówka jak w czerwonej ale za to ori
Czwartą zmianą są dodatkowe zegary
Jakoś przy okazji dorzucę więcej zdjęć w lepszym wykonaniu - te były na szybko robione..
Poza tym trzeba w środeczku wszystko ładnie pięknie doczyścić, bo jak na razie to syf :evil:
Śnieżynka dostała oprócz tego felunek na zimę (w spadku po B3)
oraz wypolerowałam końcóweczkę wydechu (prowizorka :mrgreen:)
W niedzielę razem z panem mego serca staliśmy się właścicielami kolejnego quattro :mrgreen:
Rok: 1992
Przebieg: 224 tys
Silnik: 2.3 10V NG 98kW - 133KM (nie zagazowane)
Wyposażenie:
wspomaganie kierownicy
elektryczne i podgrzewane lusterka
ABS
klimatronic
ori radyjko
polerowane aluminiowe felgi 15 cali ronal
wbudowane miejsce na telefon
antena z wbudowanym wzmacniaczem zintegrowana z radiem i telefonem
Plany :
póki co na pewno zmiana podświetlenia zegarów na czerwone, poprawienie polerki felg, zmiana mieszka bo już swoje wysłużył, czarny gril (ze znaczkiem tak jak to mam w czerwoniutkiej B4), odklejenie naklejek na drzwiach oraz śmiesznego znaczka jabłka z klapy, wycięcie katalizatora by jeszcze bardziej brzmiał dżwięk pięciu cylindrów później być może halogeny w zderzaczek lub zderzak od coupe, może zespolone lampy ..
Zobaczymy.. Póki co zostawiam ją bez zmian
Kilka pierwszych zdjątek :
LUTY 2009
Po tygodniu ostrego testowania naszego nowego nabytku (zarówno na prostych ładnych drogach jak i po szutrach) doszliśmy do wniosku, że sprzęgło seryjne to nie to, tak więc zostało ono zastąpione nowym wzmocnionym sprzęgłem firmy LUK (dobrze mieć te rabaty w hurtowniach ) - to po pierwsze 8-)
Drugą zmianą była wymiana drążka zmiany biegów + mieszka
Trzecią zmianą jest kluczyk - ten już nie jest nówka jak w czerwonej ale za to ori
Czwartą zmianą są dodatkowe zegary
Jakoś przy okazji dorzucę więcej zdjęć w lepszym wykonaniu - te były na szybko robione..
Poza tym trzeba w środeczku wszystko ładnie pięknie doczyścić, bo jak na razie to syf :evil:
Śnieżynka dostała oprócz tego felunek na zimę (w spadku po B3)
oraz wypolerowałam końcóweczkę wydechu (prowizorka :mrgreen:)
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2009, 08:22 przez EwelinaCzarna, łącznie zmieniany 8 razy.
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- GTszymonGT
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Oj AUDI_A6 Ty się zawsze czepisz :mrgreen: jak pisałam wyżej naklejki pójdą w pierwszej kolejności .. <ok>
wujo1 raczej jej nie zagazuje.. na trasie przy prędkości nie przekraczającej 110 km/h spaliła 7.4 .. powyżej 180 już troszkę wiecej :mrgreen: ale cóż ..narazie jej nie zagazuje..
barto-team jeszcze nie .. nawet nie miałam jej kiedy na allegro wystawić .. ogloszenia aby na forum poszły ..
wujo1 raczej jej nie zagazuje.. na trasie przy prędkości nie przekraczającej 110 km/h spaliła 7.4 .. powyżej 180 już troszkę wiecej :mrgreen: ale cóż ..narazie jej nie zagazuje..
barto-team jeszcze nie .. nawet nie miałam jej kiedy na allegro wystawić .. ogloszenia aby na forum poszły ..
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
to tak hmm z miłości <rotfl2>EwelinaCzarna pisze:Ty się zawsze czepisz
aaaa będzie pierwsza para na tym forum <rotfl>
Frano
eee tamrafi pisze:tylko nie gazuj tego silnika!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 02 lut 2009, 20:39 przez Krycha, łącznie zmieniany 1 raz.