B4 2.3 NG quattro-sprzedane..Następca - S4 2.2 turbo quattro
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
zjawa tak w Chodzieży kupilam.. jakieś 550k od mojego miejsca zamieszkania .. ale warto było :mrgreen:
dzięki wielkie wszystkim za opinie <ok>
co do gleby.. poprzedni właściciel twierdzi, ze kupil sprężyny obniżające..nie wie ile, ale tak twierdzi..póki sama nie zobacze to tego nie potwierdzę, ale wydaje się, że troszkę niżej siedzi ..zjawa pisze:tylko gleby mi tu brakuje :mrgreen:
dzięki wielkie wszystkim za opinie <ok>
-
- Forum Audi 80
następnym razem zapraszam podróżników na kawkęEwelinaCzarna pisze:zjawa tak w Chodzieży kupilam.. jakieś 550k od mojego miejsca zamieszkania .. ale warto było :mrgreen:
nawet jeśli coś faktycznie było to tego nie widać.. auto ma leżeć jak jamnik :lol:EwelinaCzarna pisze:co do gleby.. poprzedni właściciel twierdzi, ze kupil sprężyny obniżające..nie wie ile, ale tak twierdzi
tak czy inaczej fajną bazę kupiłaś
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
dla mnie delikatnie siedzi.. ale to bardzo delikatnie.. aaaa jak jamnik to nie będzie siedzieć nigdy bo jak wtedy będę razem z panem mojego serca po polach i lasach jeździć i bokami latać ?? <ok>zjawa pisze:nawet jeśli coś faktycznie było to tego nie widać.. auto ma leżeć jak jamnik :lol:
wyobraź sobie taki naleśnik jeżdżący bokami między drzewami
na szutrze zderzaki pourywane na bank ..
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80