[B3 1,8S] Srebna strzała- Come Back :)
-
- Forum Audi 80
Owszem schowek często był przydatny ale mam jeszcze jeden na tunelu . Poza tym wygląda jakbym miał pełne wyposażenie bo komplet przycisków zamiast tej półeczki. O ile finanse pozwolą to kiedyś zamiast zaślepek pojawia się przyciski spełniające swoją funkcję jak np. grzanie foteli czy włącznik oświetlenia wnętrzamarcinelk13 pisze:moim zdaniem niepotrzebnie "zalepiałeś" tą dziurę, ponieważ MOIM ZDANIEM wygląda dużo gorzej oraz czasem się przydaje ten "schowek" :lol:
oczywiście jest to tylko moje zdanie
Audiczka jest piękna i robiona z gustem co bardzo mi się podoba 8-)
- grabara 80
- Forum Audi 80
Nabyłem ori dokładkę zderzaka Kamei z wycięciem na halogeny, powinna dojść w przyszłym tygodniu - z planów na ten rok to jeszcze progi i dokładka tylna Kamei - progi niestety będę musiał kupić z laminatu ale tył postaram się o oryginał. Projekt jest taki by zrobić audice na gratach z epoki, bo germana robi już prawie każdy
Wrzucam jeszcze dwa zdjęcia które u siebie znalazłem - tak wyglądała w 2006r kiedy właścicielem był jeszcze ojciec . Latała wtedy na czarnych alu, i moim zdaniem wyglądała fajnie. Dlatego chciałbym na ten sezon przemalować te felgi które mam teraz na czarny kolor - myślę że pasowałby do koloru auta i czarnego przodu.
sorry za jakość zdjęć ale wtedy lepszego aparatu nie było pod ręką
sorry za jakość zdjęć ale wtedy lepszego aparatu nie było pod ręką