Niki20 pisze:A z tyłu czemu jeszcze pomarańczaki widnieją
to tylko kwestia czasu na razie musiałem zająć się rzeczami nie cierpiącymi zwłoki czyli pocharatana listwą pod reflektorami juz wymieniona i ząłożona tak wiec nie bawem będa fotki :mrgreen:
Nie no szyby zostają te same tylko folia do wymiany bo teraz jak naklejałem to się zrobiły takie kropki na niej i jakoś to tak mało estetycznie wygląda, no i jeszcze pasowało by cała tylną szybę obkleić :mrgreen:
niestety zamienniki bo ori to ceny były jakies takie troszke z kosmosu, ale te zamienniki udało mi się kupić jakieś dobre i na prawde dobrze świecą choć były po 70zł za szt
No i już w nowych kloszach są Philipsy na prawdę warto było się borykać z wymianą lamp efekt na prawdę jest fajny <czapa>
No i wlepa na swoim miejscu, za wlepę dziękuje KLAKSONOWI na prawdę równy gość
No i szkoda że tych lamp już nie ma na allegro. Już dosc długo ich nie ma. Jak były kosztowały 460 zł z przesyłką i szły kal ciepłe bułki. Teraz jakby wyszły to też od by szybko poszły bo duże zainteresowanie jest.
Na całe szczęście nie ale wiesz draznia mnie te które mam już od kupna i pasowalo by je już zamalować, bo w sumie jest to aż 5 elementów co prawda to tylko rysy same ale jednak :cry: