[B4 2,0] By KaniaK & moja była kochanka OooO B3 str 1/2
-
- Forum Audi 80
dzieki marcinelk13 za pokazanie jak by to wygladalo
a lstwy beda malowane ale czekam narazie na progi i szukam szerokich listw i wtedy pomaluje wszystko za jednym rozmachem : ) i oczywiscie jeszcze felgi musze zakupic myslalem nad takim przypalanymi marcinelk13 wstaw felgi i pokaz jak bedzie wygladac hehe kurde a co do tego zderzaka to wstawil bym w niego jakies halogeny ale to chyba nie da rady bo by trzeba bylo dziury zrobic jak myslicie ?
dzieki wszystkim za komentarze i porady : )
a lstwy beda malowane ale czekam narazie na progi i szukam szerokich listw i wtedy pomaluje wszystko za jednym rozmachem : ) i oczywiscie jeszcze felgi musze zakupic myslalem nad takim przypalanymi marcinelk13 wstaw felgi i pokaz jak bedzie wygladac hehe kurde a co do tego zderzaka to wstawil bym w niego jakies halogeny ale to chyba nie da rady bo by trzeba bylo dziury zrobic jak myslicie ?
dzieki wszystkim za komentarze i porady : )
- przemko1982
- Audi 80 Klub
przy okazji chcialbym zaprezentowac audi 87 rok mojego brata o ktora rowniez dbalem : ) niestet zostala sprzedana : ( 250 tys miala teraz ma 350 i cieka nadal (kupil znajomy z mojej miejscowosci: ) i szczerze chodzila lepiej od mojej tam bylo 1,8 bez gazu skrzynia 4 ale wymiatala na potege jeszcze dodam ze byla na gazniku na 3 biegu 160 i jeszcze by szla:D
aa i swiatla z przodu wugladaly na zywo przepieknie nigdy nie widzialem drugiej takiej z takimi swiatlami : ) a zgadnijcie od czego
aa i swiatla z przodu wugladaly na zywo przepieknie nigdy nie widzialem drugiej takiej z takimi swiatlami : ) a zgadnijcie od czego