i to jak może moja się będzie kiedyś na takich toczyć :mrgreen: wygląda kapitalnie <ok>Olszak pisze:Masz ładne Audi i z tymi stalówkami jest poprostu super...
[AUDI 80 B3] Trend Edition
Re: [AUDI 80 B3] Trend Edition | Nowości w środku
ale nie rozumie co znaczy ze malowaliścioe olejem te częsci to nie ma w sprzedarzy środków do tego :?: myślę że to nie był przypalony olej a ta nowa uczelka to chyba tylko troszke lepsza od poprzedniej, no ale dobre i to :shock:Marcin_89 pisze:Mała sesja z kolegą Radkiem, pomalowaliśmy u mnie olejem felgi, zderzaki, klamki i lusterka, przez co autko nabrało dużo świeżości :mrgreen: . Radek podarował mi także uszczelkę między grillem i lampami, a maską.
- michael80b3
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Re: [AUDI 80 B3] Trend Edition | Polerka + woskowanie
hahahaha, a tak łacha targałeś z mojego wypolerowanego wydechu. <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl2> A teraz widzę, że sam się za to zabrałeś.Przepolerowałem też troszkę końcówkę tłumika, ale to bardziej tak na odpierdziel, przynajmniej pordzewiały już nie jest
Widzisz, starszy czasem wie lepiej. <ok> 8-) [/quote]
Kolejne zmiany - 12.08.2009r.
Zamontowałem blendę od Audi 90, z przodu kierunki dymione DEPO i kupiłem nowe radio JVC i głośniki Pioniera na przód, a także jakiś czas temu naklejkę "Mielno" na klapę. Od spaykee`go dostałem pokrowce, znajomy powiedział mi, że czuje się teraz jak w taksówce Przydają się, tapicerka mi się nie brudzi, a teraz w brudnej robocie siedzę.
Autko ma obecnie 316 tys. km, 10 tys. zrobione, problemów żadnych - oleju nie wziął mi nic, płynu to może z litr dolałem, tylko te obroty wolne, wymieniłem amortyzatory z przodu, bo jeden zdechł, i śmiga nadal, oczywiście pamiętając, że nie przekraczam 90 km/h Jeździ się bardzo przyjemnie, narazie będzie służyć mi dalej
Zapraszam do komentowania.
Zamontowałem blendę od Audi 90, z przodu kierunki dymione DEPO i kupiłem nowe radio JVC i głośniki Pioniera na przód, a także jakiś czas temu naklejkę "Mielno" na klapę. Od spaykee`go dostałem pokrowce, znajomy powiedział mi, że czuje się teraz jak w taksówce Przydają się, tapicerka mi się nie brudzi, a teraz w brudnej robocie siedzę.
Autko ma obecnie 316 tys. km, 10 tys. zrobione, problemów żadnych - oleju nie wziął mi nic, płynu to może z litr dolałem, tylko te obroty wolne, wymieniłem amortyzatory z przodu, bo jeden zdechł, i śmiga nadal, oczywiście pamiętając, że nie przekraczam 90 km/h Jeździ się bardzo przyjemnie, narazie będzie służyć mi dalej
Zapraszam do komentowania.
Ostatnio zmieniony 15 gru 2009, 10:35 przez Marcin_89, łącznie zmieniany 1 raz.