[80 B3 1.6D] Mój Dieselek nowe foto str. 3
jeszcze czeka mnie wymiana łożyka i takie pytanie odrazu dużo roboty przy tym jeśli chciałbym to zrobić samemu ??
a i jeszcze pytanie odnośnie hamulców tył bębny są one z samoregulacją ??
[ Dodano: 2009-03-14, 01:08 ]
spiczi, a co do prędkości to wiesz jakie my mamy super szybkie bolidy
ja do tego jeszcze mam swoje 4 biegi + Rakietowy
co nie zmienia faktu, że i tak uwielbiam mojego demona prędkości
a i jeszcze pytanie odnośnie hamulców tył bębny są one z samoregulacją ??
[ Dodano: 2009-03-14, 01:08 ]
spiczi, a co do prędkości to wiesz jakie my mamy super szybkie bolidy
ja do tego jeszcze mam swoje 4 biegi + Rakietowy
co nie zmienia faktu, że i tak uwielbiam mojego demona prędkości
Którego łozyska? z przodu czy z tyłu? Jak z tyłu to na jednym kole jest po dwa łożyska i trzeba obydwa zmieniać razem z "szalkami", tył sam wymienisz. Z przodem gorzej bo trzeba wprasowywać i samemu cięzko to zrobić. Co do bębnów z tyłu to co rozumiesz pod pojeciem samoregulacja? W środku jest taka blaszka która w miare zużywania się szczęk rozpycha je. pozdr.
Ile ta Twoja fura leci? Bo ja zrobiłem remont silnika i 130km/h jest dla nie max, choć jakbym miał prosta na 10km to może by coś wydusił jeszcze nie wiem co jest
Ja zawieszenie zrobiłem rok temu, kosztowało mnie 500zł z robota mechanika. Ale amorów nie wymieniałem.
Ile ta Twoja fura leci? Bo ja zrobiłem remont silnika i 130km/h jest dla nie max, choć jakbym miał prosta na 10km to może by coś wydusił jeszcze nie wiem co jest
Ja zawieszenie zrobiłem rok temu, kosztowało mnie 500zł z robota mechanika. Ale amorów nie wymieniałem.
łożysko z przodu :roll:
co do V-max'a to leciałem licznikowe 130 km/h a nawigacja mnie naliczyła 120 km/h było to na A4 tylko, że miałem jeszcze 3 pasażerów ale już wtedy czułem bicie na kierownicy... teraz po przeglądzie i naprawie brak więc jest szansa na więcej
co do alusków to kolga będzie chciał się chyba pozbyć speedline (chyba nie przekręciłem ) więc może bym je wziął, ale się boje bo to w sumie 15" a mój potwór nie wiem czy się jeszcze bardziej nie zmuli...
w wakacje planuje zarobić troche $ więc może wtedy jakieś kierunki, remoncik silnika dla samego siebie, żeby zrobił 1mln
co do V-max'a to leciałem licznikowe 130 km/h a nawigacja mnie naliczyła 120 km/h było to na A4 tylko, że miałem jeszcze 3 pasażerów ale już wtedy czułem bicie na kierownicy... teraz po przeglądzie i naprawie brak więc jest szansa na więcej
co do alusków to kolga będzie chciał się chyba pozbyć speedline (chyba nie przekręciłem ) więc może bym je wziął, ale się boje bo to w sumie 15" a mój potwór nie wiem czy się jeszcze bardziej nie zmuli...
w wakacje planuje zarobić troche $ więc może wtedy jakieś kierunki, remoncik silnika dla samego siebie, żeby zrobił 1mln