Oto i ona bialusieńka i czyściutka Ma motor NG który wydobywa z siebie piekny dźwięk dzięki przerobionemu układowi wydechowemu który za nie długo dostanie nowy tłumik końcowy [aktualnie jest tylko rura i środkowy].
Od nie dawna zaczołem przerabiac tapicerke drzwi i jak tylko skoncze to podeśle fotki :mrgreen:
Jest kilka rzeczy do zobienia ale to powolutku do przodu
Drzwiczki:
Bagażnik:
Ostatnio zmieniony 17 lis 2009, 23:08 przez bartek062087, łącznie zmieniany 3 razy.
Wszystko malowane niestety lakiernikowi nie poszło i musze ją jeszcze dobrze wypolerować. Dzięki dobrze wiedzieć żę nei tylko mi się to podoba :mrgreen:
Mi ten wzorek nie przypadł do gustu, ale to tylko moje zdanie. Proponuje zmienić podkładkę pod rejestrację. Czekam na więcej fotek. Ogólnie jest dobrze.
Jak dla mnie jest to bardzo odważny projekt mi to się podoba przynajmiej auto wyróżnia się z tłumu. Wszyscy tylko ori i ori a te audi jest ok.Pozdro <ok>
Tragedien dla mnie najgorzej ten zderzak do samego dolu :-| Noorbi ma racje lepiej jakby byla bez zadnych wzorkow lepiej by wygladalo ale wkoncu to twoj gust
POZDRAWIAM