Piotrek, przecież tuSolskier pisze:czy jak by dostał odpowiednie warunki które musiałby spełnić miałby szanse się dostać do S?
Co się dzieje z kolegą grinch ?
-
noorbi
-
noorbi
Noorbi może i sprowokowałem, ale jeśli człowiek jest w porządku, to nie zaczyna wyzywać od kretynów itd...
Mógł to zrobić na pw, gg, ale jak widać chłopak nie potrafił wytrzymać ciśnieniem i wyżył sie offen na forum. Dla mnie to oznaka, że zasłużył na ostrzeżenie.
Jeśli znowu zacznie bluzgać w moją stronę, to pozostaje mi tylko dać 3 ostrzeżenie, wtedy będzie mógł tylko czytać forum.
Przykro mi, że się tak stało, ale nie jestem w stanie tego zmienić.
Od dawna było można zauważyć, że nie panuje nad emocjami.
Pozdro
Mógł to zrobić na pw, gg, ale jak widać chłopak nie potrafił wytrzymać ciśnieniem i wyżył sie offen na forum. Dla mnie to oznaka, że zasłużył na ostrzeżenie.
Jeśli znowu zacznie bluzgać w moją stronę, to pozostaje mi tylko dać 3 ostrzeżenie, wtedy będzie mógł tylko czytać forum.
Przykro mi, że się tak stało, ale nie jestem w stanie tego zmienić.
Od dawna było można zauważyć, że nie panuje nad emocjami.
Pozdro
Franek, nie wiem czy wcześniej mieliście zajścia, ale w przypadku "lampki w podsufitce" miałeś słuszność zwrócić mu uwagę... więc jakby co to jestem oczywiście z Tobą
Prosiłem go o odrobinę opamiętania ale w odpowiedzi poprosił mnie, cobym usunął jego temat o jego B4 w dziale Moje Audi...
ten chłopak chyba naprawdę miał "trudne dzieciństwo"
Prosiłem go o odrobinę opamiętania ale w odpowiedzi poprosił mnie, cobym usunął jego temat o jego B4 w dziale Moje Audi...
ten chłopak chyba naprawdę miał "trudne dzieciństwo"
- Danek
- Forum Audi 80

- Imię: Damian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
Franek daj mu 3 ostrzeżenie i posprzątane. Też zauważyłem, że kilka razy Grinch przegiął solidnie. Osobiście nie tolerowałbym takiego zachowania ale jak wiedzą wtajemniczeni
, no ale w tym przypadku raczej nie ma obawy.
nie wszyscy tak tak uważająnoorbi pisze:Moderator według mnie to alfa i omega na forum i zawsze ma rację :!:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Z nim to jest jakaś dziwna sprawa. Są okresy gdzie wszystko jest ok, normalnie wzorowy klubowicz, zgłasza posty do moderacji itp, a za chwile wyskakuje z takim zachowaniemDanek pisze:Też zauważyłem, że kilka razy Grinch przegiął solidnie.
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Ja 3 dni temu usunąłem mu kurwę z podpisu.
Niestety moderatorzy nie mają słodkiego życia tak jak userzy.
Moderator musi często stać z boku. Nie oceniać merytoryki jeśli mieści się ona w ramach regulaminu.
Zawsze powtarzam, aby Moderatorzy nie wdawali się w typowo userowe przepychanki, nie mieli uprzedzeń i co jest bardzo ciężkie, ale za razem najważniejsze, nie dawali upustu swoim emocjom.
To trochę jak robota dobrego policjatna. Nawet jak mu zatrzymany pierdzieli głupoty, ten musi swoje robić, a przecież chętnie wywaliłby mu z czaszki.
Niestety moderatorzy nie mają słodkiego życia tak jak userzy.
Moderator musi często stać z boku. Nie oceniać merytoryki jeśli mieści się ona w ramach regulaminu.
Zawsze powtarzam, aby Moderatorzy nie wdawali się w typowo userowe przepychanki, nie mieli uprzedzeń i co jest bardzo ciężkie, ale za razem najważniejsze, nie dawali upustu swoim emocjom.
To trochę jak robota dobrego policjatna. Nawet jak mu zatrzymany pierdzieli głupoty, ten musi swoje robić, a przecież chętnie wywaliłby mu z czaszki.
- Solskier
- Forum Audi 80

- Imię: Sebastian
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Jak kiedyś "byłem" za Grinchem (głownie z racji współczucia) to teraz przegioł pałe (nie powiem że bede go tępił - bo mi nie przeszkadza) ale ostrzeżenia dostał słusznie, co jak co, ale zmianę żarówki każdy chyba wie jak dokonać
Jestem za słuszonścią decyzji Franaka w 100%, a utwierdza mnie w tym fakt pyskowania usera do moda czy publiczne załatwianie spraw "prywatnych". <ok>