[80 B3 1,8] by Glenio GERMAN STYLE(filmik str.22)
AUDI A6 kratki będą na dniach :oops: i troszkę kosmetyki..jak porobię aktualniejsze fotki to wrzucę(dużo rzeczy się robi przy aucie ale ja tu opisuję tylko konkretne zmiany więc nie będę pisał że auto dostało nowe amory, tuleje płyny paski itd. bo to dla mnie norma eksploatacyjna i nie uważam że to coś godnego przedstawiania na forum)
aktualnie autko stoi troszkę niżej niż na tych fotach, ale to i tak off-road ja uważam że -60 to takie lepsze poprawienie fabryki i dobry zestaw do bezstresowego śmigania na codzień
wujo 1 znajdź mi gwincik w rozsądnej cenie a gwarantuję Ci że autko zejdzie bardzo blisko takiego poziomu jak na foto które wstawiłeś(ta na foto ma najprawdopodobniej air) 8-)
aktualnie autko stoi troszkę niżej niż na tych fotach, ale to i tak off-road ja uważam że -60 to takie lepsze poprawienie fabryki i dobry zestaw do bezstresowego śmigania na codzień
wujo 1 znajdź mi gwincik w rozsądnej cenie a gwarantuję Ci że autko zejdzie bardzo blisko takiego poziomu jak na foto które wstawiłeś(ta na foto ma najprawdopodobniej air) 8-)
-
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80