B4 NG by Duo.. ALUETT RONDELL BBS RS str. 1 i 7
łoł mondziole toż to sodomia i gomoria, :shock:
trza chyba bedzie wszystko wybebeszyc pomalowac i potem na czysto dywany i odnowione plastiki zakladac
duo co do plastikow mozna by dobrac lakier jakim sa w oryginale malowane (popielaty mat) i je na nowo psiknąc, dobranie lakieru i nabicie w spray ok 40 zeta
wytrwałosci <ok>
trza chyba bedzie wszystko wybebeszyc pomalowac i potem na czysto dywany i odnowione plastiki zakladac
duo co do plastikow mozna by dobrac lakier jakim sa w oryginale malowane (popielaty mat) i je na nowo psiknąc, dobranie lakieru i nabicie w spray ok 40 zeta
wytrwałosci <ok>
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Widziałem na żywo, nie ma tragedii. Ma dużo drogich gratów, fajny wypas, dobry zawias, naprawdę fajna podstawa do roboty.
Pełne odszczurzenie i naprawa blacharsko/lakiernicza + trochę pomysłów Łukasza i znowu będzie wszystkim żal, że nie mają tak pięknej B4ki.
Pozdro i czekam na realizację planów Bracie. A wiem, że będzie gruuuubo. <ok>
Pełne odszczurzenie i naprawa blacharsko/lakiernicza + trochę pomysłów Łukasza i znowu będzie wszystkim żal, że nie mają tak pięknej B4ki.
Pozdro i czekam na realizację planów Bracie. A wiem, że będzie gruuuubo. <ok>
-
- Forum Audi 80
widać jak ludzie czytają posty .. ale żeby pierwszego dokładnie nie prześledzić ?! wstyd dziewczęta
lusterka są z corrado ..
tamta poszła za dobre pieniądze ( w cenie idealnego diesla ) jako seria .. wkońcu była mega igłą ..
a co do zielonej, mam nadzieję, że będzie cieszyć oko ludzi i moje przede wszystkim :mrgreen:
lusterka są z corrado ..
tamta poszła za dobre pieniądze ( w cenie idealnego diesla ) jako seria .. wkońcu była mega igłą ..
a co do zielonej, mam nadzieję, że będzie cieszyć oko ludzi i moje przede wszystkim :mrgreen:
- michael80b3
- Forum Audi 80