taka natura du-ablacksjz pisze:Cos to za trupa trafił , będzie dobrze
B4 NG by Duo.. ALUETT RONDELL BBS RS str. 1 i 7
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Hehe mialem ja zawijać była na allegro...
A ne kupiłem tylo dlatego że jesem ze wschodu polski a auto było bodajże we Wrocławiu i pogoda kiepska do jechania a własciciel mówił że wieje ta prawa stroną...
cena dobra uszkodzenia nie sa straszne. Gorsze jest to zaniedbanie.... Ale dopieścisz ja i bedzie jak nowa. Powodzenia....
A ne kupiłem tylo dlatego że jesem ze wschodu polski a auto było bodajże we Wrocławiu i pogoda kiepska do jechania a własciciel mówił że wieje ta prawa stroną...
cena dobra uszkodzenia nie sa straszne. Gorsze jest to zaniedbanie.... Ale dopieścisz ja i bedzie jak nowa. Powodzenia....
mega igła to chyba nnigdy nie była i nigdy już nie będzie, ale napewno postaram się, żeby była dobrze wyglądającym autem używanym i służącym mi na codzień, przecież serią nie będę się turlać, bo jak by to wyglądało :mrgreen: coś z tego napewno będzie ..
... zdradzę, że dobre koło już czeka dla Niej:mrgreen:
... zdradzę, że dobre koło już czeka dla Niej:mrgreen:
oj Labek przecież napisałem na początku, że to projekt : "auto to tłuczenia na codzień" .. ja go chce zreanimować, żeby jeżdziło i wyglądało jak powinno, a nie robić z tego democaru <mikolaj>labek pisze:Dla mnie grzebanie w G**nie, po co renimowac cos takiego ? Nie dosyć że nie ma Q, to stan opłakany max. Projekt dla mnie totalnie bez sensu