B4 2.3 NG quattro-sprzedane..Następca - S4 2.2 turbo quattro
- Sebastian1988
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
hmmmm szczerze .. znaleźliśmy w ogloszeniach śnieźynkę i od razu zakwitł pomysł w główce - musimy ją mieć :!: 2 dni i 2 noce trwały debaty co zrobić, postanowione było, że ją kupimy,ale czy to na handel czy dla nas - było nie wiadomą.. Droga z Poznania do domu no a wcześniej całkowity skan autka przekonał nas do decyzji, że zostaje z nami.. Kolejnym problemem była decyzja, którą audiczkę sprzedać ..KORU pisze:Czemu B3 poszlo na sprzedaz ? wygladalo calkiem fajnie.

eee DYZIO nie przesadzaj .. Może specjalnie jej tam nie pieścił ale nie ma tragedii.. Naprawdę środeczek jest czysty, kanapy i fotele bez żadnych plam, przepaleń fajkami (co się często zdarza) , pod sufitówka też ok.. Na wiosnę zrobi się jej pranie tapicerki i polerkę ale to na wiosnę.. Póki co aktywna piana na zewnątrz + gruntowne odkurzanie środka wystarczą ..DYZIO pisze:ylko wyczyść ją w środeczku bo zapuszczona jest przez poprzedniego właściciela <nunczako> <mur>

eee tam znowu..MIODEK pisze:Znowu białe ? :mrgreen:

A mam pytanko.. Czy ktoś wie, przy pomocy jakiej kombinacji przycisków ten mój climatronik może pokazywać prędkość, kody błędów itp ?? Bo się troszkę bawiłam i jakoś nie wychodzi ..

- grabara 80
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80