B4 2.3 NG quattro-sprzedane..Następca - S4 2.2 turbo quattro
- Sebastian1988
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
hmmmm szczerze .. znaleźliśmy w ogloszeniach śnieźynkę i od razu zakwitł pomysł w główce - musimy ją mieć :!: 2 dni i 2 noce trwały debaty co zrobić, postanowione było, że ją kupimy,ale czy to na handel czy dla nas - było nie wiadomą.. Droga z Poznania do domu no a wcześniej całkowity skan autka przekonał nas do decyzji, że zostaje z nami.. Kolejnym problemem była decyzja, którą audiczkę sprzedać .. No poki co nie stać nas na utrzymanie 3 aut, zresztą po co nam aż 3? Do czerwonej jestem tak przywiązana, że bym się chyba zapłakała, quattrówki znowu szkoda bo fajna, troszkę inna niż wszystkie B3 .. No ale jednak ostatecznie to ona została wystawiona na sprzedaż ..KORU pisze:Czemu B3 poszlo na sprzedaz ? wygladalo calkiem fajnie.
eee DYZIO nie przesadzaj .. Może specjalnie jej tam nie pieścił ale nie ma tragedii.. Naprawdę środeczek jest czysty, kanapy i fotele bez żadnych plam, przepaleń fajkami (co się często zdarza) , pod sufitówka też ok.. Na wiosnę zrobi się jej pranie tapicerki i polerkę ale to na wiosnę.. Póki co aktywna piana na zewnątrz + gruntowne odkurzanie środka wystarczą .. Aaa tak szczerze to po czym widzisz ze jest zapuszczona? Po zdjęciu z climatronikiem?DYZIO pisze:ylko wyczyść ją w środeczku bo zapuszczona jest przez poprzedniego właściciela <nunczako> <mur>
eee tam znowu.. raptem dwa w rodzinie ale to jest pełnoprawnie moje :mrgreen:MIODEK pisze:Znowu białe ? :mrgreen:
A mam pytanko.. Czy ktoś wie, przy pomocy jakiej kombinacji przycisków ten mój climatronik może pokazywać prędkość, kody błędów itp ?? Bo się troszkę bawiłam i jakoś nie wychodzi ..
- grabara 80
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80