Fotki mojej B3 112KM za dnia
audi spoko .....ale jaokś wolę B4
kolr do bani..ale na nim się nie jeździ,
grill, halogeny i kołpaki --bez komentarza
kolr do bani..ale na nim się nie jeździ,
grill, halogeny i kołpaki --bez komentarza
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2007, 14:26 przez mtworus, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
ale k...a wiocha ! boże bym w to nie wsiadł ! kolor, grill i kołpaki bez komentarza !
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2007, 14:17 przez marcinelk13, łącznie zmieniany 1 raz.
no wiec panowie dzis wskakuje na fele i dodam jutro fotki, grill jest juz dawno zmieniony na 90, a auto kupowalem bo silnik jest w bdb stanie - wymiata- , a w planie mam jescze obnizenie niuni i pelne malowanko -napewno na jakis fajny kolorek
wiec spokojnie od stycznia niunie mam ... wszystkiego na raz nie dam rady zrobic
[ Dodano: 2007-04-12, 21:52 ]
a oto na szybko robione fotki z tel po zamontowaniu fel, obiecuje ze foty w dzien beda
wiec spokojnie od stycznia niunie mam ... wszystkiego na raz nie dam rady zrobic
[ Dodano: 2007-04-12, 21:52 ]
a oto na szybko robione fotki z tel po zamontowaniu fel, obiecuje ze foty w dzien beda
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
NA aluskach już wygląda naprawdę ok, sam kolor mi się podoba, tylko trochę za dużo tego niebieskiego, powrócił bym na twoim miejscu do czarnych listw na drzwiach i zdesiach, i teksty ludzi "że to wieś i nie wsiadł bym" są żałosne i nie przejmuj się, tacy ludzie mnie śmieszą, nie widizeli chyba jeżdżących choinek, Powodzenia w dalszych modach