[B3 2.3 NG 90 ] Neu Foty
enzoo pisze:fajna audi tylko wiesz niech audi 90 b3 zostanie audi 90 b3 a nie 80 b4 :mrgreen: a tak to nawet nawet
enzoo , już pisałem , że mi bardziej podoba się B-4 , a 90 w B-4 także występowały co prawda nie z tym silniczkiem , ale były Powiem szczerze , gdybym kupił w ori B-3 to pewnie już by tak zostało , ale jest inaczej i moim zdaniem lepiej <ok> Pozdrawiam
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
jakim cudem Ty tam 40 diod zmieściłeś ? zapodaj jakieś foty .. chyba ściemniasz podświetlenie jak jedziesz nocą ?
Utopiłem je pod Plexi na której są przykręcone tarcze <tance> , a i dla wszystkich pytających oraz dla komentujących Ściemniam sobie całe podświetlenie <ok> także moge dostosować do pory dnia i nocy , choć i tak mam słabo ustawione :-> Dziękuje wszystkim i pozdrawiam
PS. Foty licznika zrobię jek bedę wyciągał go poraz kolejny w celu wyrównania podświetlenia . :->
[ Dodano: 2009-03-19, 16:26 ]
Ps. Fotki takie na szybko w kiepskiej jakości są pod linkami na pierwszej stronie , jak napisała Ewelinka
Lolek pisze:Wszytko ladnie. Wez kup cos w stylu pionner deh 2000 albo 4000 wtedy ladnie by sie to przezentowalo radyjko z wnetrzem autka chyba ze ci te odpowiada cos jest.Albo wez przerob podswietlenie na pomaranczke
Będe przerabiał podświetlenie na krwista czrwień , tak jak resztę oświetlenia już przerobiłem <ok> , to Flagowy model Panasonic , dlatego wolał bym go nie wymieniać ( choć za firmą Panasonic nie przepadam , ale ___ Po pierwsze gra przepięknie , jest wykonany z najwyższej jakości tworzyw i prawdopodobnie jedno z niewielu w polsce
[ Dodano: 2009-03-19, 21:51 ]
dardaw2 pisze:Bardzo krwiście
Te 40 ledów nie wali po oczach?
Wali , ale ja przyciemniam na potencjometrze i jest OK <ok>