B3 na szesnastkach str.1 ;-) SPRZEDANE :(
To jest problem ale moja rada nie obniżaj tyłu bo ja mam podobnie a jak obniżysz sam tył to wtedy przód będziesz miał wyżej bo ten typ tak makurcze chcociaż sam tył by trzeba było obniżyc bo przód jest ok ale niemoge ją posadzić na glebe tak -4 bo mieszkam w górach... na tym zawiasie i tak wszystko w zimie odsniezam a co dopiero jak bym ja posadził niżej...
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
podświetlanie zrobiłem tak jak mi radził KLAKSON czy obkleiłem zaróweczki foliaNiki20 pisze:Robota na 6 <ok> Z tymi kierunkami wygląda super!!! kapcie założyłeś idealne. Bardzo ładny wzór. A podświetlenie jak robiłeś?? Żarówki?? Bardzo ładnie świeci... Na żywo pewnie jeszcze lepiej :?:
ciesz się, że podoba Ci się moja niunia <ok>
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
jak są warunki to trzeba rezać dzięki KLAKSON <ok>KLAKSON pisze:Barto ja Ci radzę przystopuj , bo coś się ostatnio przez parę tych dni rozszalałes na forum i rezasz na chacie jak dziki jakiś :mrgreen: . Kieruneczki malinowo wyglądają. Z resztą Twoja B3 jako seria dużo osób powala na nogi swoim wyglądem i stanem technicznym. Tak trzymaj
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
no stary zagadałem sie z mEE i patrze jada wszyscy nam nikt słowa nie powiedział i myślałem, że na chate pojechaliście :-| przyjeżdzam do domu i black mi pisze, że jeszcze w jedno miejsce jechaliście...Adriano80b4 pisze:No Bartek zdjecia juz jakies u mnie sa <ok> A czemu ty z nami nie pojechales potem??
no widzisz to żeś dojebał . a ja się darłem wsiadać i jedziemy na obiad i na zdjęciabarto-team pisze:no stary zagadałem sie z mEE i patrze jada wszyscy nam nikt słowa nie powiedział i myślałem, że na chate pojechaliście :-| przyjeżdzam do domu i black mi pisze, że jeszcze w jedno miejsce jechaliście...Adriano80b4 pisze:No Bartek zdjecia juz jakies u mnie sa <ok> A czemu ty z nami nie pojechales potem??
[ Dodano: 2009-03-22, 22:42 ]
Tez już mam fotki w swoim profilu całkiem fajnie tam było