B4(2.0ABK)Avancik - Bixenon zrezan - oceńcie sami
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80
- grabara 80
- Forum Audi 80
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
No audiczka zmieniła właściciela - ale na konto innej audiczki.
Może i Coupe potrzebuje prac technicznych i estetycznych ale damy radę. Jak już trochę się obrobie to założe temacik z nią i z jej modami i się pochwalę. Mam nadzieje że znów forum nie dopadnie taka awaria jak ostatnio bo w avancie też trochę poczyniłem i foty były ale już tylko były.
Pozdrawiam.
Może i Coupe potrzebuje prac technicznych i estetycznych ale damy radę. Jak już trochę się obrobie to założe temacik z nią i z jej modami i się pochwalę. Mam nadzieje że znów forum nie dopadnie taka awaria jak ostatnio bo w avancie też trochę poczyniłem i foty były ale już tylko były.
Pozdrawiam.
- grabara 80
- Forum Audi 80
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
No te soczewki to świetny bajer więc je zdemontowałem z Avanta i teraz błyszczą w Coupe
Blendy nie zdążyłem założyć i teraz będzie na sprzedaż wraz z klamką od A6, tak jak i wiele innych gadzetów choćby jak grzane czarne skóry z parapetami z drewnem i głośnikami, alusy 16 ale to już niedługo w dziale ogłoszeń. Pozdrawiam
Blendy nie zdążyłem założyć i teraz będzie na sprzedaż wraz z klamką od A6, tak jak i wiele innych gadzetów choćby jak grzane czarne skóry z parapetami z drewnem i głośnikami, alusy 16 ale to już niedługo w dziale ogłoszeń. Pozdrawiam