a co to od Carbio myślisz że taniej wychodzi?blacksjz pisze:Kolego tak sie tłumaczysz że dużo aut jeździ z ska ? Poprostu powiedz że nie mogłeś dostać lub nie miałeś hajsu na niego
[B4 Avant 1Z] Avant s-line
Jednak zderzak od cabrio jest drozszy ale jakos bardziej mi sie podoba a w moich okolicach jezdzi kilka 80 ze zderzakami od s-ki i ludzie nawet nie wiedza co maja
co do malowania to dol oczywiscie zostawiam czarny jeszcze zobacze jak mi bedzie szlo malowanie to jeszcze listwy boczne pomaluje pod kolor
co do malowania to dol oczywiscie zostawiam czarny jeszcze zobacze jak mi bedzie szlo malowanie to jeszcze listwy boczne pomaluje pod kolor
-
- Forum Audi 80
Niestety niunia ulegla wypadkowi :cry: Starszy pan chcial przeleciec przez skrzyzowanie na czerwonym. Ja zaliczylem jego i pobocze ze znakiem . Wszystko oczywicie wraca do stanu poprzedniego czesci juz sa potrzeba tylko czasu .
Jesli ktos ma to kupie nadkola do zderzaka cabrio lift z oslona pod silnik oraz lewa lampe zespolona.
Jesli ktos ma to kupie nadkola do zderzaka cabrio lift z oslona pod silnik oraz lewa lampe zespolona.
noooo, to pierwsze co to wysiasc z auta i dziadka w pysk strzelic dla odmulenia sie. takie auto zniszczyc... no ale tak to juz jest... kierowcy 55+ powinni co pewien okres przechodzic badania dla potwierdzenia ze moga prowadzi auto. bo jak nie to bedzie coraz wiecej takich przypadków.
powodzenia w odbudowie, widze ze nie bedzie to łatwe, ale nie ma rzeczy niemozliwych...
pozdro <ok>
powodzenia w odbudowie, widze ze nie bedzie to łatwe, ale nie ma rzeczy niemozliwych...
pozdro <ok>