[B3 2.3 NG 90 ] Neu Foty
Solskier pisze:Parę rzeczy bym usunął z tego auta, ale jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje, grunt że podoba się właścicielowi... Powodzenia w dalszych pracach.
Solskier , co dokładnie byś usunął ??? Mówiąc szczerze , kilka rzeczy będe usuwał napewno tj . Tz. koncówka tłumnika ( ta rynna ) :lol: , tylna lotka , przednie lampy z kierunkami też polecą oraz zderzaki , gumowe chodniczki itp. kilka małych gadzetów , ale nadal interesuje mnie , czy myślałes o tym samym ???
Michał - jak dla Ciebie , no problemo LED w całej Niuni FREE ( wiesz dlaczego ) , led moja mała specjalność Dziękuje z opinie , ale machę z B4 napewno zostawię , poprostu taką kupiłem , a pozatym mi się bardziej podoba Pozdrawiam Kolegę z Irlandii <ok>
ps. po tym co widzę to nie raz wypijemy razem i <tance> pobalujemy razem <ok>
ps. po tym co widzę to nie raz wypijemy razem i <tance> pobalujemy razem <ok>
- Michaello285
- Forum Audi 80
No koła rzeczywiście u Ciebie wyglądają lepiej...
Co do tapicerki to rozejrzyj się za jakimś konkretnym welurem w dobrym stanie i może nawet z grzaniem coś z b4 może jakieś kubły... Koszto to może z 500 zł z boczkami... Pokrowce nie robią wrażenia...;-(
Pozatym bedzie git... poleruj koła i daj jeszcze jakieś zdjęcie auta bokiem bo na tych mało widac jak to sie prezentuje....
Co do tapicerki to rozejrzyj się za jakimś konkretnym welurem w dobrym stanie i może nawet z grzaniem coś z b4 może jakieś kubły... Koszto to może z 500 zł z boczkami... Pokrowce nie robią wrażenia...;-(
Pozatym bedzie git... poleruj koła i daj jeszcze jakieś zdjęcie auta bokiem bo na tych mało widac jak to sie prezentuje....